Berjaya Hamil Selepas Amalkan Set Kesuburan

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua…

Hari ini saya nak kongsi lagi pengalaman customer yang telah mengambil vitamin shaklee untuk tujuan menghilangkan kesan parut jerawat dan sekaligus bagi menghalang timbulnya semula jerawat. hehee

Kali ni, saya nak share pengalaman pn fieza pula. Pn Fieza mengambil set kesuburan dan set kecantikan sekaligus. Jom dengar maklumbalas dari Pn Fieza, mengenai Set Shaklee yang beliau ambil. 🙂

“Sebelum ni fieza asik promote pasal set kesuburan je kan…ni testimoni dari fieza sendiri selepas amalkan shaklee 

Sblm ni fieza nk kuar/keje, make-up mmg kena tebal2 sb nk tutop jerawat expecially kt dagu…mmg hormon fieza sblm ni x ok, jerawat selalu turun naik. Mmg malu la tgk muka sendiri. rasa x confident berhadapan dgn org lebih2 dgn suami pun fieza segan.

Selepas hampir 5-6 bulan mencuba Shaklee dgn konsisten suami tegur jerawat dh x naik lg la kt dagu. Muka semakin bersih. Terasa gembira dgn pujian itu

Alhamdulillah slps hormon semakin baik, fieza pun hamil dgn Set Kesuburan Shaklee disamping kulit semakin bersih terhindar dr jerawat dgn Set Kecantikan Shaklee…

Actually set ni dh jadi mcm 3 in 1…Cantik Subur & Hamil…

Shaklee mmg terbukti bole merawat hormon n kembalikan wajah kite menjadi lebih bersih n terhindar dr virus jerawat. Preggy mom pun bole nmpak lg berseri nt ” – Pn Fieza

 

 

Pn Fieaza mengamalkan ESP,B Complex, Vitalea, GLA, Vitamin E, Alfalfa dan Vitamin C..Alhamdulillah…happy dengan perubahan yang dialami oleh puan fieza. Tak kurang juga ucapan tahniah kerana berjaya hamil dengan ketentuan Ilahi. Kita hanya berusaha…yang menentukan adalah YANG MAHA ESA.

 

button esell shaklee

Pengedar Shaklee Bintulu, Sarawak.

  • Berminat nak beli produk Shaklee?
  • Berminat nak Join Ahli Shaklee?
  • 📱 Whatsapp: 011-3201 4534
  • ✉ Gmail: fatimahvitamin@gmail.com
  #pengedarshakleebintulu #ShakleeMalaysia #Shakleereadystock

Leave a Reply