[TESTIMONI] GLA Bantu Atasi Masalah Tumpah Darah Dan Period Tidak Teratur

Anda sedang mengalami masalah tumpah darah akibat keadaan rahim terlalu tebal, kerana hormon anda tidak seimbang? Ingin tahu apa pn atikah lakukan, bila beliau mengalami masalah seperti ini? Jom baca pengalaman beliau yang menarik ini. 🙂

 

 

Assalamualaikum.. Saya Nurul Atikah berusia 30 tahun.. Hari ini saya ingin berkongsi pengalaman saya bersama anda semua..

 

Haid Datang Sampai Sebulan

Selepas saya berkahwin saya mengalami masalah haid yg tidak teratur dan haid berpanjangan sehingga sebulan lama nya..

Malah saya juga pernah mengalami haid atau tumpah darah yang terlalu banyak.. Sehari sampai 10 keping yg bersaiz besar.. Sehinggakan terpaksa memakai pampers budak..

 

Tumpah Darah Sehingga Terpaksa Masuk Hospital

Bila berlaku keluar darah yang terlalu banyak menyebabkan badan saya terlalu letih, pucat, sesak nafas dan HB saya terlalu rendah sehingga ke angka 8…

Ketika itu jugalah saya akan di kejarkan ke hospital untuk mendapat rawatan… Setiba di hospital dengan keadaan HB yang terlalu rendah maka bermulalah “Check In hospital” dua hari satu malam… huhuhu

Bila kena tahan di wad… Ramai doktor datang untuk buat rawatan.. Saya redha apa yang di katakan oleh doktor..

 

Doktor Kata Dinding Rahim Terlalu Tebal

Tapi masalah tetap sama.. Keadaan saya semua ok.. Cumanya dinding rahim saya terlalu tebal itu menyebabkan haid yang berpanjangan..

Doktor ada menyuruh saya kawal pemakanan dan emosi.. Doktor kata itu salah satu puncanya.. Menyebabkan hormon tidak stabil.. Keluar wad doktor akan bekalkan saya bermacam jenis ubat.. Ada yang sampai tidak termakan.. Tapi keadaan saya sama… 3 bulan sekali akan berlaku kes yang sama.. Huhuhuhu

Setiap 3 bulan sekali jugalah saya akan datang hospital untuk berjumpa doktor O&G.. Masa itu dengarlah bebelan dari doktor.. Sebab dinding rahim saya masih tebal..


Selepas Amalkan GLA Complex

Sehinggalah pada tahun 2017… Saya nekad tuk konsisten dengan GLA Complex..
Saya ambil setiap hari..

Bulan 11 / 2017 saya datang buat rawatan susulan.. “Dinding Rahim awak kelihatan cantik.. Masalah lain pun tiada… Awak masih alami masalah period?..”

 

Haid Kembali Normal Dan Teratur

Selepas doktor tanya begitu baru saya perasan.. Saya da lama x alami datang haid anyg berpanjangan ataupun tumpah darah yang terlalu banyak… Datang dalam keadaan normal dan teratur…

Saya katakan pada doktor yang saya sudah tiada masalah tersebut dan kitaran haid saya mula teratur… Alhamdulillah…

Doktor tanya saya ada makan ubat apa-apa selain dari hospital.. Saya katakan saya ambil supplement Shaklee… Doktor terus suruh saya konsisten dan tiada lagi ubat dari hospital..

Bulan 3 2018 selepas saya buat HSG dan resultnya alhamdulillah tiada masalah apa-apa di rahim saya malahan saluran Tiub Fallopio saya tidak tersumbat..

Doktor suruh saya kawal Emosi, Jangan stress dan jaga hormon.. Untuk dapatkan kitaran haid yg teratur..

 

Kenapa saya ambil GLA complex?
1. Membantu keseimbangan hormon
2. Melancarkan kitaran haid
3. Membantu meningkatkan kesuburan
4. Membantu masalah menopaus
5. Mengurangkan pembekuan darah yang menyebabkan arteri tersumbat
6. Membantu menghalang pembentukan sel-sel kanser

Alhamdulillah dgn izin Allah bersama shaklee asbab kitaran haid saya mula teratur dan tiada masalah haid berpanjangan atau pun tumpah darah.. Doakan saya terus sihat dan di beri rezeki zuriat… Amin..

Inilah Shaklee Effect saya.. Anda bila lagi…

……………………………………………….

Menarik kan? Anda ingin cuba GLA juga untuk kawal hormon anda?

 

BAGAIMANA CARA SAYA NAK BELI GLA COMPLEX SHAKLEE?

Mudah sahaja. Cuma perlu klik pada butang di bawah untuk buat belian atas talian. Cara makan saya akan ajar selepas pembelian di buat.

 

Klik Gambar Untuk Buat Belian Atas Talian

 

 

 

Pengedar Shaklee Bintulu, Sarawak.

  • Berminat nak beli produk Shaklee?
  • Berminat nak Join Ahli Shaklee?
  • 📱 Whatsapp: 011-3201 4534
  • ✉ Gmail: fatimahvitamin@gmail.com
  #pengedarshakleebintulu #ShakleeMalaysia #Shakleereadystock

 

 

Leave a Reply