[TESTIMONI] MASALAH GASTRIK DAPAT DIATASI SELEPAS AMALKAN ESP SHAKLEE

 

Hai semua. Nama saya Sharon Jane. Berasal dari Bintulu, Sarawak. Saya merupakan suri rumah sepenuh masa.

 

Dulu Sering Di Serang Gastrik Sehingga Perlu Pergi Hospital

Sejak beberapa tahun yang lalu saya sering mengalami sakit gastrik yang teramat sangat. Setiap kali gastrik datang menyerang saya terpaksa dikejarkan ke hospital atau klinik bagi mendapatkan suntikan bagi mengurangkan sakit gastrik berkenaan.

Sehinggalah saya melahirkan anak pertama pada tahun 2011 sakit gastrik masih menyerang setiap kali saya makan makanan pedas atau masam.

Saya masih ingat lagi masa tahun 2015 saya kena serangan gastrik yang teruk sehingga kena tahan di wad kecemasan Hospital Bintulu. Saya mengalami sesak nafas dan sakit dada. Hanya Tuhan saja tahu bagaimana rasa sakit masa itu.

 

Mula Ambil ESP Untuk Tujuan Kurus Tetapi Tak Sangka Ia Bantu Atasi Gastrik Sekaligus

Saya mengetahui tentang ESP Shaklee melalui laman satu blog bahawa ESP dapat membantu untuk diet. Memandangkan saya mengalami masalah berat badan berlebihan maka saya cuba ikhtiar dengan ESP.

Setelah mengamalkan ESP saya perasan perubahan pada selera makan. Malah sejak amalkan ESP sakit gastrik saya tidak menyerang lagi. Saya sudah boleh makan buah kegemaran saya iaitu limau dan lemon tanpa kena serangan gastrik.

Malah ayah saya yang juga mengalami sakit gastrik teruk pun saya perkenalkan dengan ESP. Sekarang ayah juga semakin kurang diserang gastrik dan sentiasa amalkan ESP.

Harapan saya agar ayah turut pulih dari sakit gastrik sepenuhnya seperti saya.

……………………………….

 

Menarikkan untuk mereka yang ada masalah gastrik. Berminat?

 

BAGAIMANA CARA SAYA NAK ORDER SET GASTRIK SHAKLEE?

Mudah je. Cuma perlu klik pada butang di bawah, untuk buat belian atas talian. Cara pengambilan, saya akan ajar selepas pembelian di buat, eksklusif untuk customer saya sahaja. 🙂

 

Klik untuk buat pembelian atas talian

 

 

Pengedar Shaklee Bintulu, Sarawak.

  • Berminat nak beli produk Shaklee?
  • Berminat nak Join Ahli Shaklee?
  • 📱 Whatsapp: 011-3201 4534
  • ✉ Gmail: fatimahvitamin@gmail.com
  #pengedarshakleebintulu #ShakleeMalaysia #Shakleereadystock

Leave a Reply