[TESTIMONI] Bila Pesakit Rosak Buah Pinggang Dah Dialisis Sangat Sukakan Vivix

By | May 2, 2019

Ramai customer fatim, yang ada masalah rosak buah pinggang, memang akan pilih vivix sebagai suplemen yang mereka amalkan setiap bulan.

Bahkan yang baru rosak tahap 1, juga turut amalkan vivix. Dan rata-rata yang rosak baru tahap 1, alhamdulillah lepas amalkan 3-4 bulan, bersamaan 3-4 botol vivix, buah pinggang mereka dah kembali sihat semula. Bacaan protein semakin menurun dan berada di paras normal.

Hari ini, fatim nak kongsi dengan anda semua, bagaimana pelanggan setia puan Ida Ifaz, sentiasa pastikan ayah beliau yang dah dialisis, dapat amalkan vivix. Pelanggan puan Ida ni dah beli 8 botol sebelum ni tau, dan hari ini beliau beli lagi sampai 6 botol sekaligus.

Nak tahu kenapa beliau beli banyak sangat, jom dengar jawapan beliau. Menarik tau. 🙂

 

 

BAGAIMANA NAK DAPATKAN SET TURUNKAN PROTEIN SHAKLEE?

Mudah sahaja, cuma perlu klik pada gambar di bawah untuk buat belian atas talian.

 

Klik untuk buat belian secara online

 

 

Pengedar Shaklee Bintulu, Sarawak.

  • Berminat nak beli produk Shaklee?
  • Berminat nak Join Ahli Shaklee?
  • 📱 Whatsapp: 011-3201 4534
  • ✉ Gmail: fatimahvitamin@gmail.com
  #pengedarshakleebintulu #ShakleeMalaysia #Shakleereadystock
Category: Kesihatan Buah Pinggang Tags:

About fatimah_vitamin

Berpengalaman hampir 6 tahun dalam bisnes Shaklee, Merupakan pengguna dan menjual Shaklee, kerana saya sendiri telah menggunakannya, dan saya sangat berpuas hati dengan kesannya. Saya akan cuba membantu anda untuk berikan informasi berkaitan produk shaklee, vitamin apa yg bersesuaian dengan masalah anda. Bagi yang berminat untuk melakukan bisnes online Shaklee, saya rasa gembira dan excited untuk bantu anda berjaya bersama-sama saya.

Leave a Reply