[TESTIMONI] Pengalaman Manis Berpantang Dengan Set Ibu Berpantang Shaklee

PENGALAMAN BERPANTANG PALING MANIS DENGAN SET BERPANTANG SHAKLEE

 

Assalamualaikum. Saya Nurul Suwana Bt Abu Bakar berumur 31 tahun seorang ibu dan mempunyai 3 orang anak.

Sue ingin kongsikan pengalaman berpantang anak ketiga dengan set berpantang shaklee..bermulanya tahu diri hamil sue dah ambil set hamil setiap hari sehingga la bersalin..

kalau dulu bila tahu mengandung sue hanya ambil ubat yang klinik bekalkan. Bila makan jadi pening nak muntah mungkin tak sesuai dengan sue dan bila tak makan tekanan darah rendah..asyik kena marah dengan nurse sebab hb low nanti effect kepada baby. Sue juga ada masalah sembelit yg teruk dan selalu kejang kaki semasa kehamilan sebelum.

 

MULA AMALKAN SET HAMIL SHAKLEE MASA HAMIL KETIGA

Tetapi berbeza dengan kehamilan ketiga ini..Sue amalkan set hamil shaklee, Pernah juga ada masalah hb low diawal kehamilan..itu pun disebabkan alahan tak boleh bau makanan..makan muntah, tapi tak lama kandungan masuk ke usia 4 bulan semuanya kembali normal.

sepanjang kehamilan ke 3 kurangnya kejang kaki kurang masalah sembelit dan hb kembali cantik..yang best nya hamil kali ni sue bebas kena kencing manis..anak yang dulu sue kena kencing manis sehingga terpaksa cucuk insulin..

sepanjang tempoh bersalin alhamdulillah tidak mengalami kontraksi yang lama, tiada koyakan bersalin, dan cepat discaj..sebelum masuk ke labour room sue mengambil 6 biji pil ostematrix untuk mengurangkan kontraksi.

selepas dibenarkan discaj sepanjang tempoh rawatan susulan jaundis anak diklinik tiada masalah dan kali ini tiada lg episod berkampung didalam wad seperti abang-abang yang lain.

 

AMALKAN SET BERPANTANG SHAKLEE

Berpantang sendiri bersama dengan 2 orang hero sangat mencabar, nasib la sue ambil set pantang yg ada b complex membantu sue daripada stress dan meroyan dan lecithin mengurangkan bengkak susu.

selain daripada kekal bertenaga dengan set berpantang bonus yang sue dapat alhamdulillah susu meriah, sehingga kini awliya sudah berumur 1 tahun 2 bulan masih lagi menyusu badan berbanding abang-abang nya sebelum ini hanya sampai usia empat bulan sahaja.

Tiada lagi mimpi ngeri sembelit ketika berpantang. set berpantang yang sue ambil ialah vitalea, vitamin c, b complex, ostematrix, esp dan alfafa….Alhamdulillah sue yakin dgn pilihan sue kerana produk shaklee ini dijamin selamat , semulajadi dan berkesan.

Jika ibu-ibu tercari-cari set berpantang sue syorkan ibu-ibu mencuba set berpantang shaklee kerana sue sendiri dapat kesan positif yang sangat berbeza ketika berpantang sebelum ini..

ini lah shaklee effect Sue

 

…………………………………………..

Menarikkan?  Berminat nak cuba set berpantang shaklee?

 

BAGAIMANA CARA SAYA NAK BELI SET BERPANTANG SHAKLEE?

 

set ibu menyusu shaklee

 

Untuk membuat pembelian Set Ibu Berpantang Shaklee, anda boleh hubungi saya. Cara pengambilan vitamin Shaklee akan saya ajar selepas pembelian di buat.

Bagi ibu hamil yang bercadang untuk berpantang dengan Set Ibu Berpantang Shaklee, saya galakkan untuk membelinya semasa kandungan anda masuk bulan ke sembilan. Jangan tunggu last minute untuk membuat pembelian yer.

Pengambilan sejurus selepas bersalin, sangat membantu agar tubuh ibu lebih cepat rasa segar dan bertenaga. Sebab, semasa bersalin, ibu menggunakan tenaga yang sangat banyak. Sebab itu, ambil vitamin shaklee sejurus selepas bersalin, sangat membantu.

 

TIP SHAKLEE:

 

 

Pengedar Shaklee Bintulu, Sarawak.

  • Berminat nak beli produk Shaklee?
  • Berminat nak Join Ahli Shaklee?
  • 📱 Whatsapp: 011-3201 4534
  • ✉ Gmail: fatimahvitamin@gmail.com
  #pengedarshakleebintulu #ShakleeMalaysia #Shakleereadystock

Leave a Reply