Tag Archives: vivix shaklee

Keistimewaan Vivix Untuk Turunkan Berat Badan Dengan Selamat Dan Sihat

    So kat sini saya nak share bagaimana vivix boleh bantu kita kurus. saya ringkaskan dalam bentuk point untuk anda lebih mudah faham… 🙂 jom baca !!! 🍇 Buah buahan yang mengandungi resveratrol (resveratrol terdapat pada kulit anggur muscadine) dapat menyekat proses selular yang membolehkan sel2 lemak untuk develop..which is ianya satu kaedah untuk… Read More »

Sirap Ungu Shaklee Terkenal Dengan Pelbagai Kebaikannya

Apakah Vivix Shaklee? Vivix merupakan supplemen anti-penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee, Syarikat no. 1 supplemen, makanan di Amerika. Setahun yang lalu, Shaklee memperkenalkan Vivix, produk supplemen revolusionari anti-penuaan dalam pertarungan melawan penuaan pada tahap sellular. Lebih 1 juta botol Vivix telah pun dijual pada tahun yang sama. Di dalam… Read More »

Vivix FAQ: The Revolutionary Breakthrough in Cellular Anti-Aging

  Q1: What is Vivix? A1. Vivix is a patent pending, powerful and exclusive poly-phenol blend with ingredients shown in laboratory research to positively impact four key mechanisms of cellular aging, including helping to protect and repair cellular DNA damage, positively influencing genetic regulations of cellular longevity, promoting mitochondrial energy production, and showing formation of… Read More »

4 Mekanisme Utama Vivix Dan Manfaat Utamanya

Vivix adalah antara produk yang menjadi pilihan ramai wanita yang mementingkan kecantikan. Ini kerana, menurut kajian yang dijalankan, vivix mampu membuat anda nampak lebih muda, bukan setahun tetapi nampak muda 25 tahun. Hebatkan? :)Bukan itu sahaja, Vivix sangat membantu mereka yang ada masalah kesihatan seperti tekanan darah tinggi, kolesterol tinggi, kanser, kencing manis, sakit buat… Read More »

Patent Pending, Jamin Hak Eksklusif Dan Kebaikan Vivix Tidak Di Ciplak

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera     Patent Pending. Apa yang dimaksudkan dengan patent pending? Patent pending ini merujuk kepada pemeliharaan hak cipta. Macam selalu orang sebut, hak cipta terpelihara tu. Itu lah dia patent pending.   Tujuan patent ini adalah untuk memelihara produk kita dari di ciplak oleh orang yang tidak bertanggungjawab yang hanya ingin… Read More »