tips kulit cantik

Rahsia Kulit Semakin Cantik

Assalamualaikum, nak tahu rahsia kulit semakin cantik? Pernah cuba vitamin Shaklee? Ramai yang beri feedback yang sangat memberangsangkan dan buat kita turut rasa sama excited sebab mereka dapat hasiRead More…

kedut pada dahi

8 Cara Mudah Hilangkan Kedut Pada Dahi

Siapa yang ada masalah kedut pada dahi, sila angkat tangan sekarang! hehe.. Sedar tak anda, kadang-kadang ada tabiat yang kerap kita lakukan, dan dilakukan sejak berpuluh-puluh tahun, boleh mempengaruRead More…

rahsia kulit cantik semulajadi

10 Rahsia Kulit Cantik Cara Semulajadi 1

Bismillah, Assalamualaikum semua.. Hari ini, saya nak share petua untuk mencerahkan serta membantu memutihkan kulit wajah. Bagi anda yang ada masalah sunburn pun, boleh juga mencuba petua ni. SelamatRead More…

10 Vitamin Yang Sesuai Dan Selamat Untuk Kulit Yang Berjerawat & Berparut

Tiap kali datang bulan, sudah pasti jerawat akan timbul. Kalau satu takpelah jugak. Tapi ni, hampir seluruh muka, timbul jerawat. Bukan sekadar jerawat baru je yang timbul, bahkan parut jerawat lama pRead More…

TESTIMONI: KULIT WAJAH CERAH BERSERI SELEPAS AMALKAN VIVIX SHAKLEE

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Nama saya Azlinda binti Ismail, pengguna tegar Shaklee dari beberapa tahun yang lalu.Dulu saya sangat skeptikal nak amalkan Vivix, sebab saya tak ada sebarang pRead More…

Petua Dan Tips Kecantikan 1

Apa khabar hari ini? Masih risau dengan masalah kulit yang tak seberapa nak sihat? hehehee.. Tak pe, hari ni saya nak share beberapa tip yang petik daripada majalah Rapi, semoga ia boleh menjadi panduRead More…