Tag Archives: testimoni kecantikan shaklee

Cara Hilangkan Kulit Kusam

Kulit kusam adalah masalah biasa yang sering di alami oleh wanita, tidak kira yang bekerja atau cuma menjadi surirumah sahaja. Walaupun ia tidak menimbulkan kesan parut jerawat, namun ia membuatkan anda kelihatan lebih tua dari usia sebenar. Pasti anda tidak ingin anda nampak sebaya dengan usia mak anda bukan? Hakikatnya, kulit kusam boleh di atasi… Read More »

10 Rahsia Kulit Cantik Cara Semulajadi 1

Bismillah, Assalamualaikum semua.. Hari ini, saya nak share petua untuk mencerahkan serta membantu memutihkan kulit wajah. Bagi anda yang ada masalah sunburn pun, boleh juga mencuba petua ni. Selamat membaca dan mengamalkannya yer.. hehee       1. BARLI Ambil segenggam barli dan goreng tanpa minyak. Kemudian, tumbuk barli yang telah di goreng itu hingga… Read More »

10 Vitamin Yang Sesuai Dan Selamat Untuk Kulit Yang Berjerawat & Berparut

Tiap kali datang bulan, sudah pasti jerawat akan timbul. Kalau satu takpelah jugak. Tapi ni, hampir seluruh muka, timbul jerawat. Bukan sekadar jerawat baru je yang timbul, bahkan parut jerawat lama pun tak hilang lagi. Sampai nak tengok muka sendiri dalam cermin pun dah tak sanggup. Sedih. Kecewa.  Kalau ada cara nak hilangkan semua masalah… Read More »

TESTIMONI: KULIT WAJAH CERAH BERSERI SELEPAS AMALKAN VIVIX SHAKLEE

  Assalamualaikum dan salam sejahtera. Nama saya Azlinda binti Ismail, pengguna tegar Shaklee dari beberapa tahun yang lalu.Dulu saya sangat skeptikal nak amalkan Vivix, sebab saya tak ada sebarang penyakit dan rasa tak perlu untuk ambilnya. Saya hanya pastikan ibu saya ambil Vivix setiap hari. Sehinggalah apabila saya melihat perubahan nyata pada ibu saya, saya… Read More »

[TESTIMONI] WAJAH YANG BREAKOUT TERUK KEMBALI CANTIK SELEPAS KONSISTEN RADIANT 4 DAN SKINCARE YOUTH

    Nama saya Farah Qurratun Aini. Isteri dan ibu kepada 2 orang cahaya mata. Saya nak ceritakan kisah benar bagaimana kulit saya boleh breakout teruk dan kembali cantik selepas bersama Shaklee.   Sebelum Kenal Shaklee, Pakai Produk Timbang Kilo Dulu semasa bujang saya terjebak dengan produk timbang kilo. Masa tu takde ilmu pon pasal… Read More »