Tag Archives: produk shaklee

ESP Produk Shaklee Pertama Yang Saya Cuba Semasa Hamil

    Saya paling suka minum ESP. Kalau tak de ESP, rasa macam tak lengkap pulak sepanjang hari. hehe.. Saya mula sukakan ESP ni, sebab ESP adalah produk pertama yang saya beli, selepas saya join shaklee. Masa tu, saya join pun sebab nak beli dengan harga murah. Jimat 20%, k. hehe. Dahlah rasanya sedap. Kalau… Read More »

Promosi Shaklee Februari 2020

     

Zinc Shaklee

APAKAH ZINC PLUS SHAKLEE mengandungi 15mg zinc untuk setiap hidangan membekalkan 100 peratus nilai harian zinc gluconate 100 peratus berasaskan jagung di ekstrak dari fermentasi glukosa dari jagung, menjadikannya kurang rasa loga, pahit dan rasa pedar kadar penyerapan yang tinggi berbanding zinc sintetic sesuai untuk semua orang dewasa diformulasi tanpa alfalfa     MANFAAT UTAMA… Read More »

Vitalea Multivitamin Shaklee

  APAKAH VITALEA IRON FORMULA SHAKLEE Vita-lea adalah formulasi dicipta khas untuk menyokong keperluan khusus lelaki dan wanita setiap hidangan memberikan 28 jenis vitamin penting dan mineral kritikal, termasuk vitamin C, dan beta karotena untuk perlindungan antioksidan ia mengandungi 400 mcg asid folik vitamin B perlu untuk tubuh yang sihat tablet vita-lea di saluti dengan… Read More »

Vitamin E Shaklee

APAKAH VITAMIN E COMPLEX SHAKLEE   Ia diperbuat dari  minyak soya organik dan minyak biji gandum yang kaya dengan vitamin E d-alpha tocopherol di ekstrak, yang mempunyai sifat fisiologi dan di gabung dengan 8 jenis vitamin E (alpha, beta, gama, delta) vita-e paling lengkap di pasaran Mengandungi 10 mg selenium semulajadi, yang penting untuk bantu… Read More »

Sustained Vitamin C Shaklee

  APAKAH VITAMIN C SHAKLEE Vitamin C Shaklee mempunyai tindakbalas sains pembebasan berterusan secara semulajadi. Ujian klinikal telah membuktikan di dalam vitamin C di dalam 2 tablet vitamin C Shaklee (di dalam jurang masa 5 jam), mampu kekal di dalam plasma darah kita selama 24 jam.   Manfaat Utama Vitamin C Shaklee #1 : Membentuk… Read More »

Lecithin Shaklee

APAKAH LECITHIN SHAKLEE di ekstrak dari kacang soya organik bukan-GMO setiap kapsul mengandungi 520 mg lecithin soya termasuk 80 mg kolin dan 48 mg inositol lecithin yang dirembes oleh tubuh, akan menghasilkan acetyl-kolin, inositol, fosforus dan lemak tak tepu     MANFAAT UTAMA LECITHIN SHAKLEE #1 : MENYERAP VITAMIN LARUT LEMAK membantu tubuh dalam menyerap… Read More »