Jom Berpuasa Dan Menguruskan Badan Dengan Set Puasa Shaklee

By | April 7, 2021

Pernah tak beli set puasa shaklee. Sedar tak anda, bila menggunakan set puasa shaklee ini, secara tidak langsung dapat membantu menurunkan berat badan juga.

Bila berpuasa dan badan semakin sihat, peluang untuk menambahkan amal ibadat sepanjang ramadhan, juga semakin tinggi. Bolehlah amalkan qiamulail sepanjang ramadhan. betul tak? 🙂

set puasa shaklee

 

Jika anda membeli set puasa shaklee ini, jangan lupa untuk terus mendaftar keahlian shaklee anda. Sebab, jika anda membeli tanpa daftar ahli, anda terpaksa membayar set ini pada harga RM506.25.

Anda boleh terus mendaftar keahlian Shaklee anda di sini, daftar ahli shaklee.

Nak daftar melalui saya, pun boleh juga. Nanti saya tolong daftarkan. Harga set pada harga ahli, saya akan berikan selepas anda bersetuju untuk mendaftar sebagai ahli. 🙂

Nak order shaklee, boleh klik pada link ini.

Pengedar Shaklee Bintulu, Sarawak.

  • Berminat nak beli produk Shaklee?
  • Berminat nak Join Ahli Shaklee?
  • 📱 Whatsapp: 011-3201 4534
  • ✉ Gmail: fatimahvitamin@gmail.com
  #pengedarshakleebintulu #ShakleeMalaysia #Shakleereadystock
Category: Set Ramadhan Tags: , ,

About fatimah_vitamin

Berpengalaman hampir 6 tahun dalam bisnes Shaklee, Merupakan pengguna dan menjual Shaklee, kerana saya sendiri telah menggunakannya, dan saya sangat berpuas hati dengan kesannya. Saya akan cuba membantu anda untuk berikan informasi berkaitan produk shaklee, vitamin apa yg bersesuaian dengan masalah anda. Bagi yang berminat untuk melakukan bisnes online Shaklee, saya rasa gembira dan excited untuk bantu anda berjaya bersama-sama saya.

Leave a Reply