Tip Kekal Nampak Muda Sentiasa

Ingin nampak muda sentiasa? Pasti teruja, jika anda kelihatan begitu muda, berbanding rakan sebaya. Betul tak?

Ini antara video yang menarik dan jangan terkejut kalau saya katakan, ia mungkin sahaja berlaku pada anda atau sahabat anda.

Bila anda pergi kedai makan atau shopping mall ke, ada je pekerja kat situ panggil kita aunty atau makcik.

Kalau yang panggil makcik tu, budak-budak, oklah jugak kan. Ini, ada yang kelihatan lebih berusia dari kita, tapi dia panggil kita makcik. Tak seronoklah kan.

Takkanlah kita nampak tua dari diaorang, betul tak? Hehehe

 

Shaklee ada menawarkan set penjagaan kulit, yang dapat membantu untuk memelihara keremajaan kulit. Bahkan, set penjagaan kulit muka Shaklee turut membantu mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, bintik hitam serta liang roma yang besar.

 

Set penjagaan Kulit YOUTH

Set penjagaan kulit Shaklee ini, namanya ialah YOUTH. Dalam set penjagaan YOUTH, mempunyai rangkaian produk yang banyak. Namun jangan risau, jika anda ada kekangan dari segi kewangan. Sebab anda boleh pilih berdasarkan kemampuan wang anda.

 

Set Asas YOUTH
Harga Bukan Ahli = RM 600.00

 

 

Untuk anda yang baru nak cuba set YOUTH, anda boleh mulakan dengan set asas YOUTH Shaklee. Harga untuk set ini cuma RM600.00 sahaja.

 

Dalam set asas YOUTH Shaklee ada 1 unit pencuci muka, 1 unit toner dan 1 unit krim SPF-50.

 

Untuk membeli set ini secara online, anda boleh mendaftar sebagai ahli terlebih dahulu. Untuk pembelian set ini, anda akan layak untuk mendapat keahlian Shaklee secara percuma, serta layak untuk membeli set ini pada harga ahli.

 

Untuk mendaftar keahlian bagi membeli set ini, boleh Klik DI SINI.

 

Pengedar Shaklee Bintulu, Sarawak.

  • Berminat nak beli produk Shaklee?
  • Berminat nak Join Ahli Shaklee?
  • 📱 Whatsapp: 011-3201 4534
  • ✉ Gmail: fatimahvitamin@gmail.com
  #pengedarshakleebintulu #ShakleeMalaysia #Shakleereadystock

Leave a Reply