Rahsia Kulit Semakin Cantik

Pernah cuba vitamin Shaklee? Ramai yang beri feedback yang sangat memberangsangkan dan buat kita turut rasa sama excited sebab mereka dapat hasil yang sangat best. Umumnya, yang ambil vitamin untuk kecantikan, memang sudah pasti akan mendapat hasil kulit yang cantik. Nak dapat kulit yang cantik dan gebu, syarat dia sangat mudah.

Kena ambil setiap hari dan konsisten. Setiap vitamin dalam set kecantikan shaklee ni, cukup untuk 4 bulan, kecuali ESP. Berbaloilah kan dengan harga. πŸ™‚

 

Menurut Pn Adila,

Assalamualaikum, ada org tanya saya apa rahsia kulit cantik?? Wah! Cantik kah? Hahaha…

actually takda apa pun yang saya rahsiakan… saya consume apa yang saya selalu share dengan anda semua..

ni saya nak cerita apa yang saya ambil untuk memastikan kulit sentiasa lembab dan glowing! wing! Wing! Hihi.. Sejak saya menyusukan anak saya dah mula ambil ESP, vitamin C & B-complex.

Memang sampai sekarang (my baby 10 bulan) memang tak pernah berhenti ambil ESP dan vitamin. Memang boleh nampak kesannya pada kulit. Lepas beranak memang kulit nampak pucat dan kusam.

2 bulan lepas saya tambah pula vitamin E.

Kesan memang Superb!!! Jeragat kat muka pun dah semakin kurang dan kulit sentiasa moist dan glowing.Β 

THANK YOU SO MUCHΒ SHAKLEE!!Β U MAKE MY LIFE BETTER….

 

Vitamin yang Pn Adila ambil adalah:Β 

set kecantikan asas shaklee

 

 

Manfaat Vitamin Cantik Shaklee:Β 

ESP – Energizing Soy Protein

[βœ”] Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain.

[βœ”] Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga.

[βœ”] Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut.

 

Vita-E Complex

[βœ”] Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit

[βœ”] Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu

[βœ”] Menjaga kelembapan kulit

[βœ”] Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel

 

Vitamin C Sustained Release

[βœ”] Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya

[βœ”] Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit

[βœ”] Mencerahkan kulit secara sekata

 

B Complex

[βœ”] Sebagai pelembap

[βœ”] Mencegah pigmentasi

[βœ”] Melambatkan tanda penuaan

[βœ”] Mengubati jerawat

 

 

Kombinasi ESP, Vita-E, B Complex dan Vitamin C Sustained Release:

[βœ”] Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus

[βœ”] Mencegah penuaan

[βœ”] Menjadikan kulit lebih kenyal

[βœ”] Mencerahkan kulit

[βœ”] Menjaga kulit dari sinaran UV

[βœ”] Mengurangkan parut jerawat

[βœ”] Menjadikan wajah bersinar dan bermaya

[βœ”] Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan

[βœ”] Menjadikan wajah lebih berseri dan gebu

 

Nak beli vitamin Shaklee, boleh klik di sini.

 

Pengedar Shaklee Bintulu, Sarawak.

  • Berminat nak beli produk Shaklee?
  • Berminat nak Join Ahli Shaklee?
  • πŸ“± Whatsapp: 011-3201 4534
  • βœ‰ Gmail: fatimahvitamin@gmail.com
  #pengedarshakleebintulu #ShakleeMalaysia #Shakleereadystock

Leave a Reply