Resveratrol Bantu Masalah Pesakit Kanser

Salah satu daripada kandungan utama dalam Vivix adalah resveratrol yang telah terbukti dalam banyak kajian saintifik boleh membantu mencegah dan merawat pesakit kanser.

 

resveratrol bantu pesakit kanser

Antara kajian saintifik yang membuktikan keberkesanan resveratrol melawan kanser:

  • Kajian dalam Annals of The New York Academy of Sciences pada tahun 2011 melaporkan beberapa kajian awal menunjukkan resveratrol mempunyai kesan anti kanser.
  • Kajian yang diterbitkan oleh FACEB jurnal pada October 2011 menunjukkan resveratrol berjaya menghalang sel kanser payu dara daripada membesar.
  • Kajian yang dibuat oleh University of Nebraska pada tahun 2008 mendapati resveratrol berjaya menghalang estrogen daripada bertindak balas dengan DNA dan menyebabkan kanser payu dara.
  • Kajian yang dibuat oleh University of Florida pada tahun 2011 menunjukkan resveratrol mempunyai sifat anti-carcinogenic yang boleh menghalang sel normal menjadi sel kanser.
  • Kajian yang dibuat oleh University of Kansas pada tahun 2012 menunjukkan resveratrol boleh membantu menghalang kanser prostate daripada membesar.

 

 

kanser penyakit pembunuh

 

BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU MERAWAT KANSER?

1. Vivix membantu merawat kanser dengan membetulkan DNA sel yang rosak supaya signal sel dapat diproses dengan betul. Ini akan menyebabkan sel-sel kanser yang rosak ini ‘membunuh diri’ melalui proses apoptosis.

Dalam Vivix ni ada “RESVERATROL” yang berupaya membantutkan pembentukan dan pertumbuhan sel kanser. Ianya bukanlah cakap kosong, ia ada kajian yang telah dijalankan ke atas kesan tindak balas resveretrol kepada sel kanser.

Begini…..

“Apoptosis” merupakan proses kematian sel yang rosak dan di ganti dengan sek yang baru. Sel yang rosak inilah yang berpotensi dan boleh menyebabkan terjadinya kanser.

Dalam kajian yang di buat dalam artikel ” Role of Resveratrol In Prevention and Therapy Of Cancer: A review of preclinical & clinical studies by Bharat B Aggarwal, The University Of Texas M.D Anderson Cancer Center” menyatakan:

“Resveratrol mempunyai potensi hebat dalam mencegah dan terapi untuk tumor”

Resveratrol dipercayai dapat mencetuskan proses apoptosis dalam sel seperti payudara, prostat, usus, pankreas. Vivix membantu melawan kanser dengan membetulkan DNA sel yang rosak supaya signal sel dapat diproses dengan betul. Ini akan menyebabkan sel-sel kanser yang rosak ni “membunuh diri” melalui proses apoptosis ni.

 

2. Apabila semakin lama menggunakan Vivix, sel-sel kanser akan semakin berkurangan dan akhirnya hilang. Anda boleh teruskan dengan Vivix walaupun anda sudah bebas kanser kerana khasiat Vivix sangatlah banyak..
TESTIMONI PESAKIT KANSER

 

testimoni kanser shaklee

 

testimoni kanser shaklee

testimoni kanser shaklee

 

testimoni kanser shaklee

 

testimoni kanser shaklee

 

 

BAGAIMANA NAK DAPATKAN SET KANSER SHAKLEE?

Mudah sahaja, untuk membuat pembelian secara online, anda hanya perlu klik pada gambar di bawah. Untuk sebarang konsultasi atau ada sebarang pertanyaan, boleh whatsapp fatim di 011-3201 4534.

 

set kanser shaklee

 

KLIK DI SINI UNTUK BELIAN SET KANSER SHAKLEE DI ATAS TALIAN

Pengedar Shaklee Bintulu, Sarawak.

  • Berminat nak beli produk Shaklee?
  • Berminat nak Join Ahli Shaklee?
  • 📱 Whatsapp: 011-3201 4534
  • ✉ Gmail: fatimahvitamin@gmail.com
  #pengedarshakleebintulu #ShakleeMalaysia #Shakleereadystock

Leave a Reply