4 Mekanisme Utama Vivix Dan Manfaat Utamanya

By | April 14, 2019

Vivix adalah antara produk yang menjadi pilihan ramai wanita yang mementingkan kecantikan. Ini kerana, menurut kajian yang dijalankan, vivix mampu membuat anda nampak lebih muda, bukan setahun tetapi nampak muda 25 tahun. Hebatkan? :)Bukan itu sahaja, Vivix sangat membantu mereka yang ada masalah kesihatan seperti tekanan darah tinggi, kolesterol tinggi, kanser, kencing manis, sakit buat pinggang serta kesuburan.

Ia bertindak dengan 4 mekanisme utama.

  1. Pembaikan DNA
  2. Mengurangkan keradangan
  3. Meningkatkan pengeluaran tenaga
  4. Menghalang pengumpulan protein AGE

 

Jadi tak hairanlah kalau artis pun gemar mengambil vivix ni. Anda pasti kenal artis bernama Ayu Raudhah kan? Beliau adalah antara penggemar vivix Shaklee. Jadi, tak hairanlah kalau kita lihat kulit beliau nampak sangat cantik dan tegang je. Macam kulit bayi. hehehee

 

Bukan setakat untuk kecantikan, vivix juga mempunyai manfaat yang lain. Antaranya:

 

 

  • Perlindungan antioksidan
  • menyokong sistem imun
  • Menyokong kesihatan jantung
  • Menyokong kesihatan otak
  • Menyokong kesihatan sendi
  • Menyokong fungsi kardiovaskular
  • Kesihatan keseluruhan

Berminat untuk mendapatkan Vivix? Boleh beli sendiri guna kad kredit atau kad debit, dengan hanya klik pada button di bawah. Kalau nak beli dari saya pun boleh. 🙂

 

Klik untuk membuat pembelian

 

Pengedar Shaklee Bintulu, Sarawak.

  • Berminat nak beli produk Shaklee?
  • Berminat nak Join Ahli Shaklee?
  • 📱 Whatsapp: 011-3201 4534
  • ✉ Gmail: fatimahvitamin@gmail.com
  #pengedarshakleebintulu #ShakleeMalaysia #Shakleereadystock
Category: Vivix Shaklee Tags:

About fatimah_vitamin

Berpengalaman hampir 6 tahun dalam bisnes Shaklee, Merupakan pengguna dan menjual Shaklee, kerana saya sendiri telah menggunakannya, dan saya sangat berpuas hati dengan kesannya. Saya akan cuba membantu anda untuk berikan informasi berkaitan produk shaklee, vitamin apa yg bersesuaian dengan masalah anda. Bagi yang berminat untuk melakukan bisnes online Shaklee, saya rasa gembira dan excited untuk bantu anda berjaya bersama-sama saya.