Moisturizer Youth Tinggi SPF

By | September 19, 2019

Kalau anda sudah mencuba cleanser Youth Shaklee, sangatlah rugi kalau tak nak cuba sekali krim siang shaklee, Moisturizer Age Defense SPF 50 Shaklee.

Moisturizer Age Defense SPF 50 ni, banyak manfaatnya. Antara yang paling penting, ia pelihara kulit dari serangan UV dengan kadar 50 SPF. Tinggi sangat tu.

 

krim SPF 50 youth shaklee

 

krim SPF 50 youth shaklee

 

krim SPF 50 youth shaklee

 

krim SPF 50 youth shaklee

 

krim SPF 50 youth shaklee

 

 

button esell shaklee

Nak beli set YOUTH Shaklee? Klik Di Sini.

Pengedar Shaklee Bintulu, Sarawak.

  • Berminat nak beli produk Shaklee?
  • Berminat nak Join Ahli Shaklee?
  • 📱 Whatsapp: 011-3201 4534
  • ✉ Gmail: fatimahvitamin@gmail.com
  #pengedarshakleebintulu #ShakleeMalaysia #Shakleereadystock
Category: YOUTH SKINCARE Tags:

About fatimah_vitamin

Berpengalaman hampir 6 tahun dalam bisnes Shaklee, Merupakan pengguna dan menjual Shaklee, kerana saya sendiri telah menggunakannya, dan saya sangat berpuas hati dengan kesannya. Saya akan cuba membantu anda untuk berikan informasi berkaitan produk shaklee, vitamin apa yg bersesuaian dengan masalah anda. Bagi yang berminat untuk melakukan bisnes online Shaklee, saya rasa gembira dan excited untuk bantu anda berjaya bersama-sama saya.

One thought on “Moisturizer Youth Tinggi SPF

  1. Pingback: Promosi Shaklee November 2019 - Amalan Sihat, Gaya Hidup Sihat, Supplemen Shaklee, Vitamin Shaklee, Shaklee Malaysia, Shaklee Sarawak, Pengedar Shaklee Sarawak, Pengedar Shaklee Bandar Bintulu, Mentor Bisnes Shaklee, Pengedar Shaklee Youth, Pengedar Shakl

Leave a Reply