Moisture Lock Day Cream Shaklee

Pada bulan september 2019, Shaklee memperkenalkan satu lagi krim siang terbaru, dari set SKINCARE YOUTH, iaitu  Moisture Lock Day Cream. Moisture Lock Day Cream Shaklee ini cuma di jual dengan harga RM247.50. Sangat murah dan berbaloi, sebab semua produk Shaklee terjamin selamat, semulajadi dan bebas dari bahan kimia yang merbahaya untuk kesihatan.

Jadi, anda tidak perlu risau jika kulit anda akan bermasalah bila menggunakannya nanti. 🙂

moisturizer lock day cream

 

Krim gabungan yang sesuai dengan Moisture Lock Day Cream, sudah tentulah Age Defense Moisturizer SPF 50. Sebab Age Defense Moisturizer ini mempunyai SPF yang sangat tinggi untuk memelihara kulit dari kesan bahaya UV.

 

TAHUKAH ANDA?

Kulit yang sihat mempunyai minyak dan air yang seimbang. Kekurangan minyak atau air akan menyebabkan kulit kehilangan kelembutan dan kelembapan.

Akan tetapi, tekanan, gaya hidup dan alam sekitar seperti pencemaran dan rutin penjagaan kulit yang tidak sesuai juga akan menyebabkan kulit kehilangan kelembapan dan mempercepatkan penuaan.

Oleh sebab itu, adalah penting untuk memastikan bahawa tahap minyak dan air seimbang untuk kulit yang lembut dan sihat.

 

day cream

 

Kebaikan krim siang baru ini, sudah pastilah kerana ia membantu melembapkan kulit dengan mendalam dan kesannya sangat cepat. Kulit anda akan kelihatan lebih sihat dan tidak kusam lagi.

Jika anda perhatikan, kulit anda bila hilang cepat kelembapannya, ia akan menjadi sangat sensitif sehingga menimbulkan garis halus dan kedutan. Kesannya, kulit jadi lebih kusam dan anda nampak tua dari usia sebenar.

Jadi, dengan menggunakan Moisture Lock Day Cream Shaklee, ia membantu menghilangkan kulit yang kering, dan di ganti dengan penghidratan dan melindungi kulit dari kehilangan kelembapan.

keistimewaan day cream

 

button esell shaklee

Pengedar Shaklee Bintulu, Sarawak.

  • Berminat nak beli produk Shaklee?
  • Berminat nak Join Ahli Shaklee?
  • 📱 Whatsapp: 011-3201 4534
  • ✉ Gmail: fatimahvitamin@gmail.com
  #pengedarshakleebintulu #ShakleeMalaysia #Shakleereadystock

Leave a Reply