Moisture Lock Day Cream Shaklee

Pada bulan september 2019, Shaklee memperkenalkan satu lagi krim siang terbaru, dari set SKINCARE YOUTH, iaitu  Moisture Lock Day Cream. Moisture Lock Day Cream Shaklee ini cuma di jual dengan harga RM247.50. Sangat murah dan berbaloi, sebab semua produk Shaklee terjamin selamat, semulajadi dan bebas dari bahan kimia yang merbahaya untuk kesihatan. Jadi, anda tidak… Read More »

PROMOSI SHAKLEE SEPTEMBER 2019

KLIK DI SINI UNTUK BELI PROMOSI SHAKLEE SEPTEMBER 2019   KLIK DI SINI UNTUK BELI PROMOSI SHAKLEE SEPTEMBER 2019   KLIK DI SINI UNTUK BELI PROMOSI SHAKLEE SEPTEMBER 2019

Tips Rambut Cantik Dan Menawan Dengan Vitamin B

Saya nak kongsi berita gembira buat anda yang ada masalah rambut atau inginkan rambut yang lebat, cantik menawan.   Tahu Tak Anda? Rambut boleh kehilangan warna kerana kekurangan melanin iaitu bahan pewarna semulajadi yang terdapat di dalam badan yang juga dikenali sebagai pigmen. Apabila usia semakin meningkat, penghasilan pigmen dalam folikel rambut semakin menurun dan… Read More »

Tips Rambut Sihat Dan Menawan

Semua orang sukakan rambut yang cantik, sihat, menawan, lebat dan tidak gugur. Lebih-lebih lagi, kalau orang tu wajahnya cantik, tampan. Rambut yang cantik membuatkan kecantikan mereka semakin terserlah. Betul tak? hehee Bukan orang dewasa sahaja yang macam tu. Even, baby kita bila tak ada rambut, mesti risau. Kenapalah anak aku ni, tak banyak rambut. Anak… Read More »

Vitamin D Bantu Tumbesaran Sihat Untuk Kanak-Kanak

  Vitamin D merupakan salah satu vitamin yang penting dalam tumbesaran kanak-kanak. Vitamin D membantu tulang untuk tumbuh, membesar dengan baik dan memastikan tulang kanak-kanak dalam keadaan kuat. Lazimnya manusia mendapat sumber vitamin ini daripada cahaya matahari, begitu juga dengan kanak-kanak yang sedang membesar. Apakah kepentingan Vitamin D? salah satu vitamin larut lemak yang mempunyai… Read More »

Vitalea For Children

Selepas lama menghilang dalam masa setahun jugaklah, Vita-Lea For Children ni tak ada. Kini, kemunculan terbarunya dengan membawa pertambahan ciri yang sangat penting untuk tumbesaran anak-anak kita. Tahu tak ibu-ibu, bahawa hampir 9 dari 10 orang kanak-kanak di Malaysia telah kekurangan nutrisi penting seperti Vitamin A, D, Kalsium dan Zat Besi untuk mereka. Adakah anak… Read More »

Awas 5 Perkara Jika Bayi Anda Jatuh Dari Katil

Menurut pakar pediatrik, kecederaan yang akan dialami oleh bayi jika terjatuh bergantung kepada kekuatan hentakan kepala dan bagaimana cara mereka terjatuh. Mencegah adalah lebih baik daripada merawat. Sebaiknya anda tidak sepatutnya meninggalkan bayi keseorangan di atas katil tidak kira berapa umur mereka. Ini kerana, jika bayi terjatuh dan mengalami perdarahan di dalam otak, ia mungkin… Read More »