Pengedar Shaklee Bandar Bintulu Dan Daerah Matu Daro Sarawak : Puan Fatimah Tony

By | November 5, 2019

Saya Fatimah Bt Tony, merupakan Pengedar Shaklee Sah di bandar Bintulu dan Daerah Matu Daro. Bagi mereka yang berada di sekitar Bandar Bintulu atau daerah Matu Daro, dan ingin mendapatkan produk Shaklee, boleh hubungi fatim melalui whatsapp di 011-3201 4534.

pengedar shaklee sarawak

 

Penghantaran secara pos di sediakan untuk pelanggan yang berada di luar Bintulu, termasuk Sabah dan Semenanjung Malaysia. ­čÖé

pengedar shaklee sarawak2

 

Kalau anda nak daftar ahli sebagai ahli shaklee Seterusnya Menjana Pendapatan Sampingan untuk mendapatkan penjimatan sehingga 25%, anda boleh juga mendaftar terus dengan fatim dan Seterusnya Menjana Pendapatan Sampingan bersama bisnes shaklee..

Boleh hubungi fatim terus untuk order dan sebarang pertanyaan..

 

Pengedar Shaklee Bintulu, Sarawak.

  • Berminat nak beli produk Shaklee?
  • Berminat nak Join Ahli Shaklee?
  • ­čô▒ Whatsapp: 011-3201 4534
  • Ôťë Gmail: fatimahvitamin@gmail.com
  #pengedarshakleebintulu #ShakleeMalaysia #Shakleereadystock
Category: KEAHLIAN SHAKLEE Tags: ,

About fatimah_vitamin

Berpengalaman hampir 6 tahun dalam bisnes Shaklee, Merupakan pengguna dan menjual Shaklee, kerana saya sendiri telah menggunakannya, dan saya sangat berpuas hati dengan kesannya. Saya akan cuba membantu anda untuk berikan informasi berkaitan produk shaklee, vitamin apa yg bersesuaian dengan masalah anda. Bagi yang berminat untuk melakukan bisnes online Shaklee, saya rasa gembira dan excited untuk bantu anda berjaya bersama-sama saya.

Leave a Reply