Cara Nak Jadi Ahli Shaklee Untuk 2020

By | October 24, 2018

Menjadi ahli untuk pembelian produk yang kita gemari, memang syok habis lah kan.. Sebab, bila mendaftar sebagai ahli, secara tidak langsung, kita akan mendapat keistimewaan yang “non-member” takkan dapat. Lebih-lebih lagi, pada masa sekarang.

Semenjak GST di bubarkan pada 2018, semua harga produk Shaklee turun kepada harga asal. Syukurlah, SST tidak di kenakan ke atas produk supplemen. . Best kan.. hehe

Bila bercerita mengenai jadi ahli Shaklee, pasti ramai nak tahu kan, macam mana lah cara nak daftar jadi ahli Shaklee ni. Betul tak?

Sebenarnya, nak jadi ahli Shaklee ni sebenarnya sangat mudah. Cara pendaftaran sebagai ahli Shaklee, ada 3 pilihan kaedah.

  1. Anda boleh bayar RM65 untuk pendaftaran keahlian; Atau
  2. Anda boleh join Keahlian Shaklee secara PERCUMA, bila anda membeli produk Shaklee sebanyak 200 uv dalam satu resit; Atau
  3. Anda boleh beli Shaklee Welcome Set dan keahliannya juga adalah PERCUMA.

Yang menariknya, pilihan yang ketiga ini, bukan sahaja, harga sangat murah sebab tak sampai RM500 sahaja, untuk 6 jenis vitamin, jika anda pilih untuk membeli set ibu hamil. Dahlah murah, Keahlian pula PERCUMA. Menarik kan.

Vitamin di dalam set ibu hamil, boleh je di amalkan oleh sesiapa sahaja, sebab ia mengandungi vitamin yang menjadi keperluan asas. Kalau pilih Daily Essential terus pun tak apa.

Tapi kan, promosi untuk Shaklee Welcome Sets ini, akan berakhir pada 29 Feb. 2020. Jadi, kalau tak grab sekarang, memang sangat rugi. Silap-silap anda akan menyesal sangat, sebab tak beli masa ini. πŸ™‚

 

Langkah Join ahli shaklee

 

Nak JOIN NOW Shaklee? Jom tengok langkah-langkah semudah ais kacang ini. πŸ™‚

LANGKAH 1

Langkah Join ahli shaklee

Klik pada link www.shaklee.com.my, untuk melihat borang seperti di dalam gambar ini. Atau klik DI SINI.

 

 

LANGKAH 2

 

cara daftar jadi ahli shaklee

 

LANGKAH 3

Langkah Join ahli shaklee

Β 

 

LANGKAH 4

Langkah Join ahli shaklee

 

LANGKAH 5

Langkah Join ahli shaklee

 

LANGKAH 6

Langkah Join ahli shaklee

 

LANGKAH 7

Langkah Join ahli shaklee

 

 

LANGKAH 8

Langkah Join ahli shaklee

 

LANGKAH 9

Langkah Join ahli shaklee

 

LANGKAH 10

Langkah Join ahli shaklee

 

LANGKAH 11

Langkah Join ahli shaklee

 

LANGKAH 12

 

Langkah Join ahli shaklee

 

Selesai. Welcome to Our Team. i Healthy i Wealthy (iHiW)

 

Hubungi fatim, jika anda ingin mengetahui cara makan vitamin yang anda beli, dengan cara yang betul dan sesuai. Jangan lupa klik butang ini, untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee, bersama team fatim yer.

jadi ahli shaklee 2020

 

Anda sudah faham cara mendaftar sendiri? Jika anda berminat untuk saya bantu anda dalam membuat pendaftaran, anda boleh hubungi saya, k. πŸ™‚

 

Pengedar Shaklee Bintulu, Sarawak.

  • Berminat nak beli produk Shaklee?
  • Berminat nak Join Ahli Shaklee?
  • πŸ“± Whatsapp: 011-3201 4534
  • βœ‰ Gmail: fatimahvitamin@gmail.com
  #pengedarshakleebintulu #ShakleeMalaysia #Shakleereadystock
Category: KEAHLIAN SHAKLEE Tags: , ,

About fatimah_vitamin

Berpengalaman hampir 6 tahun dalam bisnes Shaklee, Merupakan pengguna dan menjual Shaklee, kerana saya sendiri telah menggunakannya, dan saya sangat berpuas hati dengan kesannya. Saya akan cuba membantu anda untuk berikan informasi berkaitan produk shaklee, vitamin apa yg bersesuaian dengan masalah anda. Bagi yang berminat untuk melakukan bisnes online Shaklee, saya rasa gembira dan excited untuk bantu anda berjaya bersama-sama saya.

One thought on “Cara Nak Jadi Ahli Shaklee Untuk 2020

  1. Pingback: PROMOSI SHAKLEE APRIL 2019 - Amalan Sihat, Gaya Hidup Sihat, Supplemen Shaklee, Vitamin Shaklee, Shaklee Malaysia, Shaklee Sarawak, Pengedar Shaklee Sarawak, Pengedar Shaklee Bandar Bintulu, Mentor Bisnes Shaklee, Pengedar Shaklee Youth, Pengedar Shaklee

Leave a Reply