JADI AHLI

KELEBIHAN MENDAFTAR SEBAGAI AHLI DI BAWAH TEAM AMALAN SIHAT

 

Pelbagai faedah jika anda mendaftar sebagai ahli shaklee, ramai yang tidak mengambil peluang untuk menjadi ahli, tapi jangan risau, ianya bukanlah perangkap supaya anda buat business kena cari orang. Tiada paksaan dalam buat business, tapi sememangnya anda terpaksa dapat faedah di bawah.

 

 

Image result for PRICE symbol Related image Image result for Google symbol
HARGA LEBIH MURAH DAPAT CASH REBATE  TAK PERLU SURVEY
Kita jadi ahli mesti nak harga lebih murahkan. Jadi bila jadi ahli kita dapat harga discount product RM10-RM100 . ikut product la. Kan dah jimat duit minimun RM10 beli untuk mak ayah keluarga anak anak dan diri sendiri eh cukup point dapat cash rebate. Syiokk tak. beli dah la murah , dapat pulak cash back. tak perlu jual pun. ni beli makan sendiri tak perlu nak survey sana sini nak harga murah. jadi ahli confem dah dapat harga murah

 

 

Image result for PROMOTION symbol Image result for CONSULTATIONsymbol Image result for bUSINESS symbol
ENJOY HARGA PROMOSI KONSULTASI TERBAIK PELUANG BISNES
kalau ada promosi sebarang produk shaklee, ahli dapat harga lagi murah. ahli je tau. tak ahli tak dapat.. boleh mendapat khidmat nasihat terus dari nutritionist Shaklee dan saya Tiada paksaan dalam melakukan business, cukup sekadar makan sendiri. Tapi peluang tetap ada, bila dah bersedia, anda boleh mulakan bila bila masa

 

  JOM MENDAFTAR SEBAGAI AHLI HARI INI