DISCLAIMER

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di kedaivitaminsaya.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak, samada yang masih hidup mahupun sudah meninggal dunia. Di larang untuk dicetak / disalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu. Semua contest, eksklusif yang di lakukan oleh Kedaivitaminsaya.com. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak ketiga.

Disclaimer #2

Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnosis atau menyembuh apa jua penyakit. Testimoni dan hasil dari setiap penggunaan mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuh penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan yang serius di galakkan untuk mendapatkan nasihat dari pakar perubatan.

 

 

MENTOR BISNES ANDA

  Disclaimer
  • Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
  • Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
 
  • Disclaimer : Ini adalah supplemen. Ia cuma membantu¬† untuk meningkatkan kesihatan tubuh anda bermula dari dalam. Dapatkan nasihat dari doktor terlebih dahulu, jika ada sebarang kemusykilan.
  • Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.