Category Archives: Kesihatan Wanita

Testimoni Senggugut

  Assalamualaikum. Saya hasmimie arrfin saya nak kongsikan kisah mcmne saya bebas dari masalah senggugut yang sangat teruk. Semasa bujang. Tiap-tiap bulan hari 1st datang haid memang wajib dapat MC. Sampai muka ni dah naik malu mana tidak nya. Doc yang merawat tu lelaki sampai 1 tahap bila datang klinik doc cakap ye mimie,period paint… Read More »

Testimoni Slip Disc Dan Prolong Period

  Assalamualaikum wbt. Saya Siti Roziana Bt.Alias, berumur 33 tahun dan merupakan ibu kepada 3 orang cahaya mata. Saya seorang WAHM dan kini menetap di Puchong. Saya mempunyai masalah slip disc dan prolong period.   Saya seorang yang agak aktif ketika di universiti dahulu. Bola jaring, kayak dan aktiviti rekreasi lasak menjadi pilihan ketika itu.… Read More »

Testimoni Period Berlarutan Lebih 15 Hari

Assalamualaikum dan salam sejahtera ladies semua.. Tak pernah seumur hidup saya darah period berlarutan lebih dari 15 hari. Tiba-tiba bulan lepas darah saya tak mahu berhenti. Bahkan pada hari ke – 18, darah yang sepatutnya kering menjadi banyak semula. Saya mula risau, ada fibroid ke? Atau cyst ke? Atau, penyakit yang ramai wanita takut. Tak… Read More »

[TESTIMONI] Wanita Ini Berkongsi Rahsia, Bagaimana Fibroid Boleh Kecut Sepanjang Kehamilan

  ACTIVE FYBROID SEBESAR 10CM MENGECUT DAN AKHIRNYA BOLEH BERSALIN NORMAL   Assalamualaikum dan salam sejahtera. Nama saya Nurhayatul Nira binti Ramli, berusia 37 tahun dan baru sahaja melahirkan anak keempat Januari yang lepas. Saya berkenalan dengan Shaklee dah lama, cuma tidak secara konsisten sebelum ni. Saya selalu mengadu pada kawan saya, Azlinda Ismail  tentang… Read More »

[TESTIMONI] Doktor Sahkan FIbroid Kecut Dari 13.3 cm Jadi 2.3 cm. Wanita Ini Berkongsi Rahsianya

Bayangkan, kalau anda tengah sibuk buat kerja di rumah ataupun di pejabat, tiba-tiba di serang sakit pada bahagian perut, dengan teramat sakit. Yang rasa sakitnya, sehingga dalam fikiran anda, memang kena buat pemeriksaan lanjut di klinik panel. Bila dah buat check-up, dengar pula doktor beritahu yang anda ada ketumbuhan fibroid, saiz 13.2 cm. Agak-agak, apa… Read More »

[TESTIMONI] Ramai Wanita Suka Untuk Memilih ESP Sebagai Minuman Harian

                    Best kan? Berminat untuk mendapatkan ESP hari ini? Boleh beli sendiri guna kad kredit atau kad debit, dengan hanya klik pada button di bawah. Kalau nak beli melalui saya pun boleh.    

[TESTIMONI] GLA Bantu Atasi Masalah Tumpah Darah Dan Period Tidak Teratur

Anda sedang mengalami masalah tumpah darah akibat keadaan rahim terlalu tebal, kerana hormon anda tidak seimbang? Ingin tahu apa pn atikah lakukan, bila beliau mengalami masalah seperti ini? Jom baca pengalaman beliau yang menarik ini. 🙂     Assalamualaikum.. Saya Nurul Atikah berusia 30 tahun.. Hari ini saya ingin berkongsi pengalaman saya bersama anda semua..… Read More »