Category Archives: Kesihatan Sendi

[TESTIMONI] Sakit Tumit Kaki, Kejang Kaki dan Lenguh- Lenguh Badan Berkurang Selepas Amalkan Suplemen Shaklee

Apabila sakit kaki, kejang dan leguh-lenguh kaki… Pn Zainah Mukhtar pasti sahaja meminta suaminya tolong urutkan dan beliau selalu saja jadi moody… Mana tidaknya, kerjayanya dulu yang menerima dan membuat tempahan kuih yang banyak sehingga terpaksa berdiri dalam jangka yang lama membuatkan tumit kaki beliau sering bengkak-bengkak sakit, selalu kejang kaki dan lenguh-lenguh badan… Namun semua itu… Read More »

[TESTIMONI] Berjaya Hamil Dan Turunkan Berat Badan Dengan Set Kesuburan

  Kisah saya dengan shaklee bermula dari tahun 2013 lagi.. Tapi set yang sangat terkesan pada saya ialah set ikhtiar hamil yang saya ambil selepas saya bernikah. Kisahnya bermula bila lebih dari 48 hari selepas nikah saya tak period. Mulanya dah gembira kononnya hamil. Tapi bila buat ujian kehamilan keputusannya negatif..Lebih dari 10 ujian saya… Read More »

Testimoni Sakit Sendi 4

Saya Nor Shahizan Rahimi bt Mohd Saad a.k.a Che Yan nak berkongsi kisah perjalanan “cinta Shaklee” saya mengenali Shaklee sudah lama cuma sikap acuh tak acuh dalam pengambilan vitamin membuatkan lambat benar Shaklee “menakluki” hati saya sepenuhnya. Setelah merasai#shakleeeffect yang sebenar selepas berpantang anak ketiga maka cinta saya pada produk Shaklee “jatuh berkali-kali” hasil bimbingan… Read More »

Testimoni Sakit Sendi 3

  Assalamualaikum W.B.T, Anak mana yang sanggup tengok bonda yang mengandung dan melahirkan kami 9 beradik mengadu sakit dan susah untuk bangun pada waktu pagi. Mungkin bonda sangat bekerja keras pada waktu mudanya untuk sara kami adik beradik. Dengan faktor usia yang makin meningkat sekarang, Bonda sering sakit sendi, sakit lutut, sakit belakang, dan selalu… Read More »

Testimoni Sakit Sendi 2

  Apa perasaan anda bila terseliuh, kemudian jatuh terduduk dalam bilik air. Pasti rasa terkejut dan takut . Betul tak..?Begitu lah yang terjadi pada saya . Dua kejadian lain hari. Lain masa tetapi pada bulan yang sama. Bulan lepas kan musim hujan. Jadi kerap ulang alik ke dapur. Yelah kan seharian hujan. anak-anak pula kejap-kejap… Read More »

Testimoni Sukar Berjalan Selepas Kemalangan Teruk

  Nama saya Wan Noor Hidayah. Saya sudah berkahwin dan mempunyai 2 orang anak lelaki. Saya ingin kongsikan bagaimana kaki saya pulih sepenuhnya selepas mengamalkan suplemen Shaklee. Pada tahun 2015 saya mengalami kemalangan kereta yang teruk. Tetapi alhamdulillah, saya masih hidup walaupun tidak dapat berjalan dengan sempurna selama beberapa bulan. Pada mulanya saya mencuba 2… Read More »

Testimoni Slip Disc Dan Prolong Period

  Assalamualaikum wbt. Saya Siti Roziana Bt.Alias, berumur 33 tahun dan merupakan ibu kepada 3 orang cahaya mata. Saya seorang WAHM dan kini menetap di Puchong. Saya mempunyai masalah slip disc dan prolong period.   Saya seorang yang agak aktif ketika di universiti dahulu. Bola jaring, kayak dan aktiviti rekreasi lasak menjadi pilihan ketika itu.… Read More »