Category Archives: Kesihatan Saraf

Testimoni Sakit Saraf

Testimoni seorang ibu yang ada masalah sakit saraf dan kembali sembuh sehingga tidak memerlukan pembedahan untuk pulih.   Pada 1 September 2016 kami sekeluarga dilanda kebimbangan apa bila mak saya tidak sihat. Mak tiba-tiba jadi lemah sebelah badan sebelah kiri. Berjalan pun seret kakinya. Hati mana yang tak risau. Macam-macam benda difikirkan. Pada keesokan hari… Read More »

Testimoni Sakit Slip Disc

Assalamualaikum.. Biasa dengar kan pasal penyakit slip disc ni?     Jadi korang pun dah tahu kan pasal slip disc ni apa. So, akak pun tak nak sembang banyak, sebab nak kongsikan dengan korang bagaimana supplemen shaklee membantu meringankan beban sakit pesakit slip disc.   Dulu mak saya sakit tulang belakang – slip disc. Nak solat… Read More »

Testimoni Stroke

STROKE!. Mendengarnya sahaja, boleh membuatkan hati rasa tak selesa, rasa kasihan, lebih-lebih lagi jika yang terkena tu, adalah orang yang kita kenali. Mungkin adik beradik kita, ibu atau ayah kita, sanak saudara kita, sahabat handai kita, kenalan lama kita atau pun jiran tertangga kita. Stroke atau biasa dulu kita dengar orang sebut, sebagai penyakit angin… Read More »

[TESTIMONI] Derita Migrain Sejak Umur 18 Tahun Kini Tiada Lagi

Kehidupan sebagai seorang pelajar atau mahasiswa adakalanya agak stress. Terutama apabila menjelang waktu peperiksaan, ditambah pula dikala umur yang sedang meningkat dewasa, dan darah muda, menyebabkan ramai yang diserang sakit kepala atau Migrain. . Migrain ini selalu terjadi bukan sahaja dikalangan pelajar tetapi orang awam juga. Terdapat dua jenis migraine yang utama iaitu Migrain Klasik… Read More »