Category Archives: Kesihatan Optimum

Testimoni SLE

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua .. Pagi ni, saya nak kongsikan pengalaman pesakit SLE yang telah mencuba Vivix Shaklee, sebagai ikhtiar dalam mengurangkan kesakitan beliau. Jom baca perkongsian dari beliau.     Testimoni ini diceritakan Kembali Oleh Puan Julie Mauryn, Selangor, Malaysia. OK berbalik pada cerita kawan saya.. Nama samaran kawan saya adalah Peen. Katanya… Read More »

Testimoni Turunkan Berat Badan

  Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera. Saya Abdul Latif bin Sarpin, suami kepada Fitriyatul Asyiqin. Berumur 31tahun dan merupakan seorang penjawat awam. Saya ingin kongsikan testimoni pengalaman saya sendiri bagaimana saya berjaya menurunkan berat badan saya yang dulunya mencecah 96kilogram kepada 87kilogram sekarang. Ketika berat badan saya 96kg dahulu, saya seringkali cepat berasa penat,… Read More »

Testimoni Tumit Pecah Dan Tekanan Darah Tinggi

Assalamualaikum.. Nama saya Arbayiah Binti Mohd Noh dan berumur 53 tahun. Saya seorang suri rumah dan kini menetap di Selangor serta mempunyai 5 orang anak. Saya ingin berkongsi pengalaman saya mengamalkan Vivix kerana masalah tekanan darah tinggi, sakit tumit dan cepat penat. Saya pernah mencuba pelbagai suplemen, berjumpa doktor dan membeli produk lain seperti Jus… Read More »

Testimoni Kurus Shaklee

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua.. 🙂 Bagi peminat setia shaklee, sudah pasti tahu mengenai set detox yang Shaklee tawarkan sejak bulan June. Tak hairan, kalau ada yang sudah merasai perubahan, selepas mengamalkannya. Betul tak? 🙂 Kali ni, saya nak kongsikan testimoni Pn Nurul, selepas beliau amalkan set detox Shaklee. Antara tips penting yang di kongsikan… Read More »

[Video] Asma Dan Resdung Semakin Pulih Ambil Shaklee

Ada masalah kesihatan asma dan resdung? Dah cuba vitamin shaklee untuk masalah asma dan resdung anda? Ramai yang dah cuba set shaklee untuk atasi masalah kesihatan, alhamdulillah tahap kesihatan mereka semakin pulih. Nak dengar perkongsian testimoni mereka yang dah mencuba set shaklee untuk masalah asma dan resdung? Meh dengar video ini. 🙂      … Read More »

Resdung Semakin Pulih Dengan Vivix Shaklee

RESDUNG SUAMI MULA BERKURANGAN SELEPAS MENGAMALKAN VIVIX SHAKLEE Resdung suami mula berkurangan selepas mengamalkan vivix Shaklee. Jadi, sesiapa yang kat luar sana tu, ada masalah resdung, jangan lupa untuk mencuba set resdung Shaklee. Sangat berbaloi.   Alhamdulillah … Syukur ! Itulah yang saya rasa bila suami beritahu apa yang dia rasa selepas mengamalkan Vivix Shaklee dengan… Read More »

[TESTIMONI] Silau Mata

Silau mata Jiha tinggi hingga perlu contact lense khas.     Bermula dengan masalah rabun, dah la power tinggi. Ditambah dengan silau pula. Selama ini memang semakin menaik ataupun tak turun-turun silau mata Jiha ni. Mata pun sangat sensitif. Ada masa yang tiba-tiba sahaja sebelah mata keluar air, kelam, tak nampak. Paling cemas kalau masa… Read More »