Category Archives: Kecantikan

Testimoni Muka Berparut Teruk

  Nama saya Nor Shahizan Rahimi binti Mohd Saad berusia 35 tahun dengan 3 orang cahaya mata ( bakal 4 insya-Allah). Bekerja sebagai seorang guru. Bukan mudah berhadapan dengan orang kalau diri sendiri rasa muka dah macam muka pecah rumah. Bukan tak bersyukur dengan muka yang ada tapi sedih bila anugerah yang ada dicemari dengan… Read More »

TESTIMONI: KULIT WAJAH CERAH BERSERI SELEPAS AMALKAN VIVIX SHAKLEE

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Nama saya Azlinda binti Ismail, pengguna tegar Shaklee dari beberapa tahun yang lalu.Dulu saya sangat skeptikal nak amalkan Vivix, sebab saya tak ada sebarang penyakit dan rasa tak perlu untuk ambilnya. Saya hanya pastikan ibu saya ambil Vivix setiap hari. Sehinggalah apabila saya melihat perubahan nyata pada ibu saya, saya mula… Read More »

[TESTIMONI] WAJAH YANG BREAKOUT TERUK KEMBALI CANTIK SELEPAS KONSISTEN RADIANT 4 DAN SKINCARE YOUTH

  Nama saya Farah Qurratun Aini. Isteri dan ibu kepada 2 orang cahaya mata. Saya nak ceritakan kisah benar bagaimana kulit saya boleh breakout teruk dan kembali cantik selepas bersama Shaklee.   Sebelum Kenal Shaklee, Pakai Produk Timbang Kilo Dulu semasa bujang saya terjebak dengan produk timbang kilo. Masa tu takde ilmu pon pasal kandungan… Read More »

[TESTIMONI] PARUT CHICKENPOX HILANG DAN KULIT MENJADI MULUS

  Assalammualaikum, izinkan lenda berkongsi pengalaman dijangkiti chickenpox. Sangat berbeza jika kita dijangkiti chickenpox ketika dewasa dan kanak-kanak. Masa itu lenda Ingat lagi bulan puasa, lenda balik ke rumah ibu mertua untuk menyambut Ramadhan. Memang menjadi kebiasaan setiap kali menyambut puasa kami sekeluarga akan pulang ke kampung. Semasa bangun sahur, ketika lenda hendak sikat rambut… Read More »

[TESTIMONI] PARUT CHICKEN POX SEMAKIN PUDAR SELEPAS KONSISTEN AMALKAN SET CHICKEN POX SHAKLEE

Anda pernah kena chicken pox tak? Tahu kan, macam mana kesan parut yang di sebabkan oleh chicken pox. Jadi, kali ni saya ingin kongsikan pengalaman pn wana, bagaimana beliau amalkan shaklee, sehingga membuatkan kulit beliau hilang segala kesan parut dan semakin ayu lagi hasilnya.       Nama Saya Nor Hawana Binti Mohd Tahir. Berumur… Read More »

[TESTIMONI] Tuan Donny Berkongsi Bagaimana Chicken Pox Beliau Hilang Dalam Sebulan

Semua kita tahu, bahawa parut akibat chicken pox ni sangatlah hodoh. Bahkan ia, nampak lebih teruk berbanding parut akibat jerawat. Yelah kan, parut chicken pox ni, bukan sahaja hitam, bahkan ia juga banyak merata pada badan dan muka. Kalau lelaki pun boleh risau, bagaimana pula dengan anda, sebagai seorang gadis atau isteri yang pasti ingin… Read More »

[TESTIMONI] KESAN MEMBERANGSANGKAN SEAWAL 14 HARI PENGGUNAAN YOUTH SHAKLEE

  Assalamualaikum …. saya Royanty Baruddin. Ummi kepada 3 orang cahaya mata, seorang anak lelaki berumur 12 tahun dan kembar perempuan 6 tahun. Saya berumur 41 tahun. Saya seorang ibu yang bekerja. Saya mempunyai kulit wajah yang berminyak di kawan zone T, Pori-pori terbuka dan selalu naik jerawat pasir. Kulit muka saya sensitif tak berani… Read More »