Carotomax Bantu Turunkan Power Rabun Jauh Dan Silau Mata

TAHUKAH ANDA:

Jika pemakanan anda tidak mengandungi banyak tomato, lobak merah dan sayur-sayuran hijau, anda mungkin tidak mendapat nutrien utama yang diketahui dapat membantu melindungi tubuh

 

 

APAKAH CAROTOMAX SHAKLEE

  • Terdiri daripada 6 karotenoid terbaik
  • merupakan campuran fitokimia luarbiasa : alfa-karotena, astaxanthin, beta-karotena, lutein, likopena dan zeazanthin
  • membekalkan lebih 13 mg karotenoid dalam setiap hidangan

 

 

MANFAAT UTAMA CAROTOMAX

 

 

#1 : Lebih Selamat Dari Vitamin A

  • Penemuan terawal vitamin adalah pada tahun 1912, iaitu vitamin A
  • Namun pengambilan vitamin A yang berlebihan, boleh menyebabkan toksisti
  • Pada tahun 1932, ahli saintis berjaya menemui beta karotena
  • di dapati beta carotena lebih selamat untuk pengambilan

 

#2 : Mempertingkatkan Penglihatan

  • ia menghasilkan “ungu visual” yang membolehkan kita mengekalkan penglihatan di dalam gelap
  • ia mempertingkatkan masalah penglihatan seperti rabun malam, rabun dekat, presbyopic, astigmatism, mata kering, kelesuan mata, glaukoma, katarak, floaters, eye bag & gegelung hitam di bawah mata

 

#3 : Meredakan Penyakit Kulit

  • ia membantu melegakan masalah kulit seperti psoriasis, senile plaque, kulit kering, jerawat dan akne
  • penggunaan luaran untuk masalah pustule, scabies, akne, ulser kulit

 

#4 : Melindungi Epithelial

  • memelihara lapisan luar kornea, rongga oral, usus, perut, paru-paru, bronkus, pundi kencing, ovari semasa disintegrasi tisu
  • merawat ulser saluran usus

 

#5 : Melawan Kanser Dan Oksidasi

  • ia membantu mengukuhkan sistem imun
  • melambatkan penuaan
  • menyekat aktiviti risiko kanser, terutamanya kanser paru-paru dan payudara
  • ia mengurangkan radikal bebas dan menyingkirkan sel-sel mati yang teroksida

 

#6 : Menghalang Infeksi

  • merangsang enzim membunuh kuman
  • menyekat dan mempertingkatkan kondisi penyakit sistem respiratori paru-paru : batuk, hepatitis, asma, flu dan selsema

 

#7 : Menggalakan Perkembangan Normal Dan Sihat

  • merangsang perkembangan kanak-kanak / remaja
  • menguatkan tulang
  • melindungi rambut, kulit, membran mukosa, gigi sihat, gusi dan sistem reproduksi
  • ia bantu hasilkan sperma yang sihat

 

 

FITOKIMIA SEMULAJADI DALAM CAROTOMAX

Alfa Carotene
  • untuk penglihatan malam, mata sihat
  • menghalang degenerasi penglihatan
Beta Carotene
  • memperbaiki kulit dan mempercepatkan pemulihan luka
  • mempertingkatkan sistem imun
  • mengurangkan risiko kanser usus, payudara dan prostat
Lycopene
  • bersifat anti-oksida
  • menghalang penuaan organ
  • untuk serviks yang sihat, kitaran jantung dan sistem imun
  • mengurangkan penyakit kalenjar prostat
Astaxhantin
  • melindungi kerosakkan oksidasi kolesterol LDL
Lutein
  • menyekat katarak
  • menyekat AMD (age related macular disease), glaukoma
Zeaxanthin
  • melindungi mata
  • menuras cahaya gelombang biru pendek berbahaya
  • mengurangkan risiko kanser payudara, ovari, endometrial dan serviks

 

 

CADANGAN PENGAMBILAN

Pengambilan 2 biji sehari, selepas makan untuk mendapatkan kesan yang optimum

 

 

TESTIMONI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menarikkan, bila tahu power rabun dengan silau diaorang semakin turun selepas amalkan carotomax.

Carotomax sebotol murah je, tak sampai seratus pun. Ada seorang pakar nutrisi Shaklee berkongsi, bagi membantu menurunkan power rabun jauh dengan lebih berkesan, kiranya boleh bebas tanpa kaca mata lah kan, seseorang tu kena amalkan at least 6 bulan berturut-turut.

Berapa power, tu saya tak ingat. Tapi, hasilnya memang berbaloi. Kalau bandingkan anda kena buat lasik atau kena beli dan buat cermin mata baru, setiap kali cermin mata dah tak berapa nak jelas tengok sesuatu, kiranya harga carotomax ni jauh lagi murah lah. Betul kan? πŸ™‚

 

Bagi yang nak beli carotomax tu, boleh je KLIK DI SINI, atau tekan butang di bawah. πŸ™‚

 

TEKAN BUTANG UNTUK BUAT PEMBELIAN ONLINE

 

 


Jika Berminat, boleh hubungi saya:   JANGAN LUPA, ANDA LAYAK UNTUK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI & RUNDINGAN DARIPADA SAYA.   Antaranya perkhidmatan yang anda boleh perolehi:
  1. Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  2. Cadangan serta cara pengambilan vitamin yang tepat
  3. Tunjuk cara bagaimana boleh mendapatkan vitamin Shaklee pada harga ahli
  4. Berpeluang untuk mendaftar ahli secara percuma di samping layak untuk dapat bonus Shaklee walaupun cuma makan sendiri sekaligus berpeluang untuk menjana pendapatan dengan Shaklee, Jika Berminat.
  *Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.