testimoni sakit sendi

Testimoni Sakit Sendi 4

Saya Nor Shahizan Rahimi bt Mohd Saad a.k.a Che Yan nak berkongsi kisah perjalanan “cinta Shaklee” saya mengenali Shaklee sudah lama cuma sikap acuh tak acuh dalam pengambilan vitamin membuatkan lRead More…

sakit sendi

Testimoni Sakit Sendi 3

  Assalamualaikum W.B.T, Anak mana yang sanggup tengok bonda yang mengandung dan melahirkan kami 9 beradik mengadu sakit dan susah untuk bangun pada waktu pagi. Mungkin bonda sangat bekRead More…

testimoni sakit sendi

Testimoni Sakit Sendi 2

  Apa perasaan anda bila terseliuh, kemudian jatuh terduduk dalam bilik air. Pasti rasa terkejut dan takut . Betul tak..?Begitu lah yang terjadi pada saya . Dua kejadian lain hari. Lain maRead More…

SAKIT sendi

Redakan Sakit Sendi Dengan Vitamin

Assalamualaikum semua, Sakit sendi ni, tidak mengira usia, bila ia nak menyerang. Even anda yang masih muda pun akan mengalami masalah ini.  Apatah lagi, orang tua seperti ibu dan ayah kita. JadiRead More…

[TESTIMONI] Sakit Sendi Shaklee

SAKIT SENDI (OSTEOARTHRITIS) AYAH KIAN PULIH SELEPAS KONSISTEN AMALKAN VIVIX DAN SUPLEMEN SHAKLEE   Apa korang rasa bila ayah korang yang dah 16 tahun menghidap Osteoarthritis, dulu siap kenaRead More…

Atasi Masalah Kebas Tanpa Perlu Makan Ubat

Assalamualaikum, Adakah anda pernah mencuba vivix Shaklee? Jika ya, saya yakin anda sendiri sudah melihat manfaat vivix, betul tak? 🙂 Bagi yang belum pernah mencuba vivix, kat sini saya nak konRead More…

Sakit Sendi Kerana Slip Disc Semakin Berkurangan Semenjak Amalkan Set Slip Disc

  Aku dan SLIPDISC Akak amalkan vivix secara konsisten sejak tahun 2013. Masa tu akak dah ambil Shaklee tapi lebih kepada set penyusuan je. Terlintas ambil Vivix sebab akaRead More…