vitamin D penting untuk kanak-kanak

Vitamin D Bantu Tumbesaran Sihat Untuk Kanak-Kanak

  Vitamin D merupakan salah satu vitamin yang penting dalam tumbesaran kanak-kanak. Vitamin D membantu tulang untuk tumbuh, membesar dengan baik dan memastikan tulang kanak-kanak dalam keaRead More…

bayi demam

Petua Tradisional Bila Anak Demam

  Petua #1 Berikan satu sudu madu dan air suma kepda bayi berusia 2 tahun dan ke atas. Madu dapat melonggarkan lendir hingus yang tersekat ditekak   Petua #2 Read More…

testimoni anak mudah demam

Testimoni Anak Mudah Demam

Assalamualaikum. Saya Wan Zainab Bt Wan Muhammad. Ibu kepada 2 orang anak lelaki yang sedang membesar. Saya ingin ceritakan kisah shaklee effect anak saya Muhammad Hud. Hud berusia 1 tahun 4 bulRead More…

Featured Video Play Icon

Testimoni Anak Sakit Demam Sawan

Ibu mana yang tak risau bila mana anaknya seringkali tidak sihat, kerap demam, lebih-lebih lagi kerap diserang penyakit sawan tarik. Begitulah juga apa yang dialami oleh Puan Fitriyatul AsyiqinRead More…

set kanak-kanak shaklee

Testimoni Set Kanak-Kanak 2

  Anak-anak ni rezeki kan.. apa pun kita lakukan adalah untuk kebahagian anak-anak. Tak kira la berapa orang anak.. Ingat lagi masa anak sulung saya usia 1 tahun 6 bulan macam tu.. kuliRead More…

kanak-kanak bijak

Supplemen Kanak-Kanak: Tips Tingkatkan Daya Tumpuan Anak

Sudah ramai ibu-ibu yang saya jumpa, bertanyakan supplemen kanak-kanak yang sesuai diambil untuk anak-anak mereka. Malahan, ada anak yang baru berusia 1 tahun lebih..hehe.. Terserlah sifat ibuRead More…

Testimoni Set Anak

Sebagai ibu, pasti anda sangat risau kalau anak-anak demam ke, batuk sampai berhari-hari. Betul kan? Ia adalah perkara normal. Bahkan, sebagai seorang ibu, pasti pelbagai ikhtiar yang cuba di lakukan,Read More…