Category Archives: Healthy Beauty

YOUTH Skincare Shaklee

  PENJAGAAN KULIT YOUTH™ KEKAL MUDA, JELITA Set YOUTH Shaklee, telah melalui proses R&D, selama 8 tahun, dan kini ia memiliki 8 paten. Setelah yakin dengan hasil yang di dapati, barulah Shaklee bersetuju untuk memperkenalkan YOUTH kepada seluruh dunia. Dan ia mulai di pasarkan di Malaysia, bermula pada Mac 2018.   Janji kami adalah penjagaan… Read More »

Testimoni Muka Berparut Teruk

  Nama saya Nor Shahizan Rahimi binti Mohd Saad berusia 35 tahun dengan 3 orang cahaya mata ( bakal 4 insya-Allah). Bekerja sebagai seorang guru. Bukan mudah berhadapan dengan orang kalau diri sendiri rasa muka dah macam muka pecah rumah. Bukan tak bersyukur dengan muka yang ada tapi sedih bila anugerah yang ada dicemari dengan… Read More »

Herbal Blend Shaklee Krim Pelbagai Guna

Herbal Blend Multi-Purpose Cream Shaklee ni memang berhantu betul. Pernah sekali tu, ada orang order sampai 50 kiub sekaligus. Akibat order yang terlalu banyak, sampai pernah ada satu ketika, semua stok krim Herbal Blend habis di seluruh cawangan Shaklee. Dasyat.. Dasyat… Kalau tak silap, dalam sebulan jugak kot, stok ni habis. Dasyat gak penangan krim… Read More »

10 Rahsia Kulit Cantik Cara Semulajadi 1

Bismillah, Assalamualaikum semua.. Hari ini, saya nak share petua untuk mencerahkan serta membantu memutihkan kulit wajah. Bagi anda yang ada masalah sunburn pun, boleh juga mencuba petua ni. Selamat membaca dan mengamalkannya yer.. hehee       1. BARLI Ambil segenggam barli dan goreng tanpa minyak. Kemudian, tumbuk barli yang telah di goreng itu hingga… Read More »

10 Vitamin Yang Sesuai Dan Selamat Untuk Kulit Yang Berjerawat & Berparut

Tiap kali datang bulan, sudah pasti jerawat akan timbul. Kalau satu takpelah jugak. Tapi ni, hampir seluruh muka, timbul jerawat. Bukan sekadar jerawat baru je yang timbul, bahkan parut jerawat lama pun tak hilang lagi. Sampai nak tengok muka sendiri dalam cermin pun dah tak sanggup. Sedih. Kecewa.  Kalau ada cara nak hilangkan semua masalah… Read More »

TESTIMONI: KULIT WAJAH CERAH BERSERI SELEPAS AMALKAN VIVIX SHAKLEE

  Assalamualaikum dan salam sejahtera. Nama saya Azlinda binti Ismail, pengguna tegar Shaklee dari beberapa tahun yang lalu.Dulu saya sangat skeptikal nak amalkan Vivix, sebab saya tak ada sebarang penyakit dan rasa tak perlu untuk ambilnya. Saya hanya pastikan ibu saya ambil Vivix setiap hari. Sehinggalah apabila saya melihat perubahan nyata pada ibu saya, saya… Read More »