Category Archives: KEAHLIAN SHAKLEE

Peluang Melancong Ke Luar Negara Bersama Shaklee Di Taja Penuh 5 Bintang

PELUANG MELANCONG BERSAMA SHAKLEE, BERMINAT TAK ANDA? Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. Saya yakin, ramai leader Shaklee yang rasa excited selepas menghadiri taklimat ringkas dari Shaklee, tentang penajaan mereka untuk menunaikan umrah bersama Shaklee, december ni. Bukan setakat menunaikan umrah biasa je, yer tetapi, di taja penuh oleh Shaklee dan mendapat layanan dari bermulanya naik… Read More »

Cara Menjadi Ahli Shaklee 2021

Adakah anda ahli atau pengedar berdaftar shaklee? Walaupun Shaklee sudah lama di Malaysia, saya pasti, masih ada ramai lagi rakyat Malaysia yang tidak pernah mendengar mengenainya, apatah lagi jika mendaftar sebagai pengedar. Untuk mendaftar, anda boleh klik link ini, daftar menjadi ahli shaklee online.   Isikan maklumat anda seperti di minta.   Untuk menjadi ahli… Read More »

Pengedar Shaklee Paling Aktif Di Bandar Bintulu Sarawak

Assalamualaikum, Bagi yang duduk di bintulu, anda dah boleh dapatkan stok produk Shaklee melalui saya.       Lokasi: Jalan Durian Tembaga 1, 97000 Bintulu, Sarawak. Whatsapp : 016-836 9246 atau 011-3201 4534     (signoff)

Cara Jadi Ahli Shaklee Percuma 2019

Assalamualaikum, Berminat nak jadi ahli Shaklee secara PERCUMA? Mungkin anda tidak pernah mendengar istilah menjadi pengedar, tapi dengan cara percuma. Betul ke PERCUMA? Betul. Memang boleh dapatkan keahlian shaklee secara percuma. Tidak perlu bayar yuran keahlian pun. 🙂     Bagaimana cara nak jadi ahli Shaklee percuma ini? Mudah sahaja kerana shaklee akan waive bayaran… Read More »

Jaminan Shaklee Untuk Pesanan Anda

Setiap pembelian online, jaminan daripada penjual adalah sangat penting. Ini dapat memastikan apa-apa yang berlaku kepada pesanan yang di buat, boleh di ganti rugi atau sebaliknya. Sebab itu, Shaklee menawarkan jaminan kepada semua pelanggan mereka. Shaklee sangat mengambil berat dalam memastikan setiap barang yang pelanggan pesan, akan selamat sampai dalam keadaan baik. Namun, syaratnya, anda… Read More »

Beza Beli Shaklee Melalui Pengedar Sah Shaklee Vs e-Commerce

Pernah beli supplemen dari laman e-dagang seperti Lazada, Shopee, 11st Street dan banyak lagi? Bagaimana nak tahu, orang yang jual produk shaklee tu, merupakan pengedar shaklee yang sah? Mudah je. Semasa nak beli tu, terus tanya samada orang yang menjual tu pengedar sah atau tak. Kalau dia kata ya, terus tanya no ID atau no… Read More »

Shaklee Free Delivery!

Pernah dengar tak, yang Shaklee ada menawarkan penghantaran percuma jika beli produk Shaklee. Bak kata orang putih, free delivery. hehe.. Kiranya memang jimat duit poket lah kan. 🙂 Dan yang paling menarik, sebab ia adalah untuk seluruh negeri dalam Malaysia. Jadi, tak perlulah risau, kalau anda nak hantar produk Shaklee ke rumah sanak saudara di… Read More »