Category Archives: Perniagaan

Ingin Berjaya Dalam Bisnes? Pastikan Mentor Anda Ada 5 Ciri Ini.

Ramai yang ingin berjaya dalam bisnes, tapi seringkali tersilap pilih siapa yang ingin di jadikan mentor. Mentor adalah seseorang yang ingin jadikan kejayaan mereka sebagai contoh serta perangsang untuk berjaya. Mana ada orang yang lahir-lahir je terus berjaya. Pasti mereka ada melalui jerih pahit yang telah mereka lalui. Dalam mencari mentor yang sesuai dengan diri… Read More »

5 Cara Bisnes Mudah Dapat Bantu Ibu Bekerja Lebih Cepat Berhenti Kerja

Menjadi seorang isteri dan bergelar sebagai ibu, sudah pasti anda ingin untuk berhenti kerja sebab nak jaga anak sendiri. Namun, dengan kos hidup sekarang serta dengan harga barang yang mahal, membuatkan anda jadi rasa serba salah untuk berhenti. Walaupun sekarang, terdapat banyak kes pengasuh yang mendera bayi sehingga menyebabkan kecederaan dan yang paling teruk, terdapat… Read More »

PELUANG TAMBAH PENDAPATAN SAMPINGAN DENGAN SHAKLEE

FAEDAH & KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE 1. Untung jualan harga runcit sehingga 30% 2. Pembelian dengan harga ahli 3. Pengumpulan point yang akan ditukar kepada cash bonus setiap bulan (bonus prestasi). 4. Bonus kepimpinan 5. Bonus tambahan 6. Insentif Coordinator 7. Insentif Istimewa 8. Insentif Perlancongan 9. Subsidi kereta PURATA PENDAPATAN TAHUNAN KEISTIMEWAAN KAMI 1.… Read More »

10 FAQ Yang Paling Popular Berkaitan Pendaftaran Keahlian Shaklee

Ramai yang gemar beli vitamin Shaklee, tetapi kurang berminat untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee. Nak tahu kenapa? Sebab mereka tak tahu, yang mereka boleh dapat banyak kelebihan bila menjadi ahli yang berdaftar. Bukan itu sahaja, bila mereka membeli melalui kawan-kawan, ada sesetengah kawan ni tak berkongsi tentang istimewanya keahlian ni. Jika mereka dah membeli lebih… Read More »

CARA DAFTAR MENJADI AHLI DI CAWANGAN SAH SHAKLEE

Bagi yang tinggal berdekatan dengan cawangan shaklee, pasti anda ingin untuk pergi sendiri ke cawangan sekaligus untuk mendaftarkan diri sebagai ahli shaklee. Menjadi ahli, membuatkan anda dapat menikmati pembelian dengan sangat murah iaitu diskaun 15 peratus sehingga 25 peratus dari harga runcit. Menarik kan? Bayaran untuk mendaftar sebagai ahli cuma RM65 sahaja. Tetapi ia akan… Read More »

CAWANGAN SHAKLEE MALAYSIA

4 Langkah Membeli Produk Shaklee Dengan Harga Ahli Di Cawangan Shaklee Berdekatan Anda Sekiranya anda berada berdekatan dengan mana-mana cawangan Shaklee yang sah, dan berhajat untuk membeli sendiri produk Shaklee serta mendapat harga ahli, bolehlah ikuti langkah-langkah di bawah & ingin membeli dengan harga ahli dan nikmati potongan harga 15%-25% bagi setiap produk Shaklee yang… Read More »

5 SEBAB KENAPA ANDA UNTUNG BESAR JIKA DAFTAR JADI AHLI SEBELUM 28. FEB. 2019

Anda gemar beli produk shaklee, tapi masih belum mendaftar sebagai ahli? Tahu tak, Shaklee menawarkan harga produk yang sangat menjimatkan, istimewa untuk mereka yang baru mendaftar sebagai ahli, bermula hujung disember 2018 sehingga 28. feb. 2019. Banyak tau, tawaran hebat yang Shaklee tawarkan untuk ahli baru.   JADI AHLI MESTI BUAT BISNES KE? TIDAK! Ramai… Read More »