Category Archives: Kecantikan Rambut

Tips Rambut Cantik Dan Menawan Dengan Vitamin B

Saya nak kongsi berita gembira buat anda yang ada masalah rambut atau inginkan rambut yang lebat, cantik menawan.   Tahu Tak Anda? Rambut boleh kehilangan warna kerana kekurangan melanin iaitu bahan pewarna semulajadi yang terdapat di dalam badan yang juga dikenali sebagai pigmen. Apabila usia semakin meningkat, penghasilan pigmen dalam folikel rambut semakin menurun dan… Read More »

Tips Rambut Sihat Dan Menawan

Semua orang sukakan rambut yang cantik, sihat, menawan, lebat dan tidak gugur. Lebih-lebih lagi, kalau orang tu wajahnya cantik, tampan. Rambut yang cantik membuatkan kecantikan mereka semakin terserlah. Betul tak? hehee Bukan orang dewasa sahaja yang macam tu. Even, baby kita bila tak ada rambut, mesti risau. Kenapalah anak aku ni, tak banyak rambut. Anak… Read More »