Author Archives: fatimahtony

About fatimahtony

Berpengalaman hampir 6 tahun dalam bisnes Shaklee, Merupakan pengguna dan menjual Shaklee, kerana saya sendiri telah menggunakannya, dan saya sangat berpuas hati dengan kesannya. Saya akan cuba membantu anda untuk berikan informasi berkaitan produk shaklee, vitamin apa yg bersesuaian dengan masalah anda. Bagi yang berminat untuk melakukan bisnes online Shaklee, saya rasa gembira dan excited untuk bantu anda berjaya bersama-sama saya.

Penyakit Tulang Dan Cara Mengurangkan Kesakitan

Saya pasti jika anda berjalan-jalan di shopping mall ke, market ke, pasti kadang-kadang mata kita akan tertumpu pada seseorang yang kita rasa agak ‘pelik’. Kenapa pelik? Adakah sebab pergerakkan kakinya tak seperti orang normal? Atau badan seseorang tu bongkok tak seperti orang lain?  Ada sebab-sebab lain. Sedar tak anda, bahawa orang-orang yang anda nampak seperti… Read More »

Performance Drink Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. 🙂 Apa khabar pagi ni? Memandangkan musim sekarang, dengan keadaan pencemaran udara yang agak tinggi dan merbahaya, cuaca panas yang agak membimbangkan, memang tidak elok untuk kesihatan. Lebih-lebih lagi jika seseorang itu memang ada masalah kesihatan, lagilah tak sesuai. Namun, Shaklee ada satu produk yang sangat terkenal sebagai minuman yang… Read More »

Perut Anda Buncit? Cuba Ini Untuk Kempiskannya

Perut buncit macam perempuan mengandung? haha.. jangan terkejut, kalau ada orang boleh fikir anda sedang mengandung, walaupun, anda cuma ada masalah perut buncit. Masalah perut buncit ni, bukan hanya berlaku pada pasangan yang dah kahwin yer.. even wanita bujang atau lelaki bujang pun ada masalah perut buncit. Kebiasaanya, masalah perut boroi ini, berlaku jika anda… Read More »

Testimoni Slip Disc Dan Prolong Period

  Assalamualaikum wbt. Saya Siti Roziana Bt.Alias, berumur 33 tahun dan merupakan ibu kepada 3 orang cahaya mata. Saya seorang WAHM dan kini menetap di Puchong. Saya mempunyai masalah slip disc dan prolong period.   Saya seorang yang agak aktif ketika di universiti dahulu. Bola jaring, kayak dan aktiviti rekreasi lasak menjadi pilihan ketika itu.… Read More »