Saya Kak Tim, pengedar sah produk Shaklee. Sudah hampir 6 tahun saya sekeluarga menggunakan produk Shaklee dan sangat berpuas hati dengan hasilnya. Atas dorongan untuk berkongsi kebaikan dengan rakan terdekat dan kenalan rapat, saya mengambil keputusan untuk menjadi pengedar shaklee yang aktif.

Apa yang paling penting bagi saya adalah pengguna yang sangat puas hati dan happy. Sebab itu, saya mengutamakan kepentingan pengguna lebih daripada yang lain; dengan menitik beratkan kepentingan maklumat yang tepat sebanyak mungkin.

Tambahan pula, saya menceburkan bidang ini untuk jangka masa yang sangat panjang (forever). Anda tak perlu risau sekiranya saya “hilang” secara tiba-tiba. Pengguna yang tidak puas hati dengan perkhidmatan yang diberikan hanya akan merosakkan reputasi saya. Sedaya upaya akan saya berikan yang terbaik.

Sekiranya anda berminat untuk mengenali saya dengan lebih mendalam, boleh temui saya di Facebook. Sebarang kemusykilan atau inginkan maklumat lanjut, boleh hubungi saya DI SINI.

 

Pengedar Shaklee Bintulu, Sarawak.

  • Berminat nak beli produk Shaklee?
  • Berminat nak Join Ahli Shaklee?
  • 📱 Whatsapp: 011-3201 4534
  • ✉ Gmail: fatimahvitamin@gmail.com
  #pengedarshakleebintulu #ShakleeMalaysia #Shakleereadystock