5 LANGKAH MUDAH UNTUK BELI PRODUK SHAKLEE SECARA ONLINE

Berita gembira bagi pengguna tegar Shaklee. Bermula pada 1hb Julai 2014, Shaklee Malaysia telah memperkenalkan satu kaedah baru untuk beli vitamin Shaklee secara online dengan eSell.

 

Dengan adanya eSell ini, ia memudahkan lagi para pengguna Shaklee untuk membuat pembelian. Anda tidak perlu menghubungi SID atau saya sendiri sekiranya anda ingin membeli barangan Shaklee.

Anda boleh membuat pembelian secara online dengan menggunakan Kad Kredit atau Kad Debit anda. Anda hanya perlu KLIK sahaja link yang akan saya berikan pada setiap entry atau pada gambar di bawah.

 

#1 : LANGKAH PERTAMA

 

Jika anda klik pada butang “BUY NOW” yang ada pada setiap selepas artikel, anda akan melihat website seperti ini akan muncul.

 

 

#2 : LANGKAH KEDUA

 

Isikan maklumat yang berkaitan dan paling penting, alamat untuk penghantaran adalah alamat yang betul dan no telefon yang mudah untuk di hubungi.

 

#3 : LANGKAH KETIGA

 

Sila pastikan produk yang anda ingin beli dan tick. Untuk produk yang anda tidak ingin beli, biarkan kosong. Jika ingin beli dalam kuantiti yang banyak untuk vitamin yang tertentu, boleh ubah nombor pada bahagian “KUANTITI”

 

#4 : LANGKAH KEEMPAT

 

Pastikan setiap produk yang tersenarai adalah vitamin yang anda ingin beli. jika ingin ubah, boleh klik butang kembali. Jika sudah pasti, boleh terus tekan butang “PROCEED FOR PAYMENT

 

#5 : LANGKAH KELIMA

 

Masukkan maklumat yang pada kad kredit atau kad debit yang anda ingin gunakan untuk tujuan pembayaran.

 

Pembelian Online eSell hanya boleh dilakukan dengan menggunakan Kad Kredit/Debit sahaja. Tak kisah bank apa pun, janji ada Kad Kredit / Debit.

1) Sila Klik di bahagian “Credit Card/Debit Card”

2) Pilih Jenis Kad ” Visa/MasterCard”

3) Nama Pemegang Kad

4) 16 digit No. Kad yang berada di depan kad anda

5) Tarikh Luput

6) Kod Keselamatan (3 digit yang berada di belakang kad)

Bila sudah selesai, sila Klik “Confirm Payment”.

 

Dah selesai. Dan anda cuma perlu menunggu 2-3 hari waktu bekerja untuk menerima pesanan anda.

Jangan lupa untuk hubungi fatim, jika anda dah membuat pembelian. Sebab fatim nak ajar cara makan vitamin yang betul dan sesuai untuk anda. 🙂

 

 

 

MENTOR BISNES ANDA

  Disclaimer
  • Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
  • Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
 
  • Disclaimer : Ini adalah supplemen. Ia cuma membantu  untuk meningkatkan kesihatan tubuh anda bermula dari dalam. Dapatkan nasihat dari doktor terlebih dahulu, jika ada sebarang kemusykilan.
  • Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.