ESP Produk Shaklee Pertama Yang Saya Cuba Semasa Hamil

 

esp shaklee

 

Saya paling suka minum ESP. Kalau tak de ESP, rasa macam tak lengkap pulak sepanjang hari. hehe..

Saya mula sukakan ESP ni, sebab ESP adalah produk pertama yang saya beli, selepas saya join shaklee. Masa tu, saya join pun sebab nak beli dengan harga murah. Jimat 20%, k. hehe.

Dahlah rasanya sedap. Kalau saya minum sebelah pagi, rasa kenyang tu sampai tengahari. Kalau ambil sebelah petang pulak, saya akan rasa tiada selera nak makan nasi malam. Sebab perut rasa kenyang sangat. haha.. Sebab tu, orang cakap, esp ni bagus untuk orang yang turunkan berat macam saya. hehee.

Masa tu, saya tengah pregnant anak kedua, Nur Khayla Irdina. Kebetulan pulak, saya baru je di naikkan pangkat. Jadi, kerja lebih banyak dan urusan yang memerlukan saya travelling atau outstation memang wajib setiap bulan.

Yelah kan, mak buyung ni, kalau tak penat bawak perut, memang tak sahlah kan.. hehe..

 

Badan Lebih Bertenaga Sepanjang Di tempat kerja

Cuma yang perasan, bila saya amalkan ESP ni, badan saya lebih bertenaga. Tak delah nak lemau-lemau, macam sebelum saya ambil ESP.

Kalau balik dari mesyuarat kat luar pejabat pun, masih lagi bertenaga untuk naik jumpa kawan sepejabat kat tingkat 3. Opis kami ni, macam blok kedai tulah. Jadi, mane ader lif semua.

Pejabat tempat saya sendiri, kat ground floor. Kiranya tingkat 3 tu, tingkat paling atas lah. Dan kalau nak buat mesyuarat untuk staff, memang akan berkumpul kat situ. Jadi, tiap minggu, memang ada saja meeting yang perlu kat situ.

Kalau sebelum ni, naik atas tu, cepat je lenguh. Biarpun tak pregnant. hehee..

Dan yang paling best tu, kulit anak saya yang baru lahir tu, lebih cerah dari kulit saya. Ramai yang tegur, mungkin sebab saya banyak amalkan esp masa mengandungkan dia. Sampai sekarang, family saya panggil anak saya sebagai baby shaklee. hehee.

 

Pengedar Shaklee Bintulu, Sarawak.

  • Berminat nak beli produk Shaklee?
  • Berminat nak Join Ahli Shaklee?
  • 📱 Whatsapp: 011-3201 4534
  • ✉ Gmail: fatimahvitamin@gmail.com
  #pengedarshakleebintulu #ShakleeMalaysia #Shakleereadystock

Leave a Reply