Cara Jadi Ahli Shaklee Percuma 2019

JADI AHLI SHAKLEE

Assalamualaikum, Berminat nak jadi ahli Shaklee secara PERCUMA?

Mungkin anda tidak pernah mendengar istilah menjadi pengedar, tapi dengan cara percuma. Betul ke PERCUMA? Betul. Memang boleh dapatkan keahlian shaklee secara percuma. Tidak perlu bayar yuran keahlian pun. 🙂

 

shaklee member kit 2019

 

Bagaimana cara nak jadi ahli Shaklee percuma ini? Mudah sahaja kerana shaklee akan waive bayaran ahli dengan setiap pembelian bernilai lebih kurang dengan nilai 200 uv, dalam 1 resit. Dan sangat saya sarankan, jika anda ingin beli berkumpulan untuk 1 pejabat pun bagus. Lagi banyak produk di beli, lagi besar uv di kumpul. Lagi besar uv, lagi besar bonus Shaklee yang boleh anda dapat. 🙂

Berikut adalah beberapa cadangan set yang saya boleh cadangkan untuk anda. Setiap set ini, memberikan uv lebih dari 200 uv, di mana secara automatik anda akan layak untuk jadi ahli Shaklee secara percuma dan free kos penghantaran.

 

set cadangan untuk daftar percuma shaklee

 

set cadangan untuk daftar percuma shaklee

 

Adakah ini sahaja set yang boleh di beli pada 200 uv?

Tidak! Ini cumalah antara set-set yang saya cadangkan. Sebab setiap set ini, ia sangat sesuai untuk sesiapa saja, samada anda ada masalah kesihatan, anda ingin cantik atau anda ingin hadiahkan buat isteri yang bakal bersalin tidak lama lagi. 🙂

Saya Beli Untuk Kegunaan Sendiri Jer… Perlu Ke Saya Mendaftar?

Saya akui, masih ramai juga customer yang suka ambil shaklee, ada yang keberatan untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee. Tahu tak, keahlian Shaklee sebenarnya, adalah sama seperti kad keahlian yang supermarket tawarkan pada anda.

Ini adalah antara contoh-contoh kad ahli di bawah adalah yang mungkin biasa anda tengok. Bahkan mungkin sahaja anda ada menyimpan semua ini dalam dompet anda.

Namun begitu, keahlian Shaklee tidak memberikan anda kad keahlian fizikal seperti ini. Di mana setiap kali anda nak beli dan buat bayaran, anda kena serahkan kad, barulah anda layak untuk menikmati kelebihan jadi ahli.

Menjadi ahli Shaklee, di mana anda boleh membuat pembelian secara online di www.shaklee2u.com.my, anda boleh terus menikmati semua keistimewaan yang di tawarkan oleh pihak shaklee, tanpa perlu memperlihatkan kad ahli terlebih dahulu. Yang penting, anda kena ingat no keahlian anda. No keahlian anda akan di hantar ke no telefon anda melalui sms atau email anda oleh pihak Shaklee.

 

Apa Yang Best Sangat Kalau Jadi Ahli Shaklee?

Sama seperti yang ditawarkan oleh mana-mana supermall, keistimewaannya adalah sama ataupun lebih kurang sahaja. Maksudnya, menjadi ahli, bukanlah mewajibkan anda untuk menjadi sebagai seorang bisnes. Betul lah kan, kalau anda daftar jadi ahli Supermall Tesco atau Mydin, diaorang tak desak kita untuk buat bisnes macam diaorang kan? 🙂

1. Diskaun Harga Ahli Sehingga 25%

Sekarang ni dengan taraf hidup yang semakin meningkat… sudah tentu segalanya kita nak dengan harga yang murah kan?? Dengan mendaftar sebagai ahli… anda berhak mendapat harga ahli yang sudah tentu lebih murah dan menjimatkan. Dan yang lebih jimat lagi produknya memang tahan lama. Ada yang boleh guna sebulan, 2 bulan, 4 bulan sampai 6 bulan pun ada.

 

2. Pembelian Berulang dan Berulang

Kebanyakan yang dah guna Shaklee… biasanya akan repeat order sebab tersangatlah berpuas hati dengan hasilnya. Jadi tak rugi pun daftar ahli sebab anda akan membeli lagi dan lagi dengan harga yang jimat. Bila dah sendiri sihat.. cantik.. ..takkan tak nak share dengan ahli keluarga kan. Tentu kita nak mak ayah, suami, adik-beradik dan anak-anak kita pun sihat…

 

3. Tak Perlu Nak Survery Harga

Tak perlu lagi nak tanya 2-3 pengedar untuk survey harga sebab anda sendiri dah dapat harga ahli…. Dan tentunya itu harga yang termurah. Tak perlu lagi nak bertanya sana sini. sekarang pun dah mudah.. beli secara online dari website shaklee. klik-klik je dan shaklee akan pos terus ke rumah.

 

Namun begitu, terdapat perbezaan lain yang membuatkan keahlian Shaklee lebih istimewa berbanding keahlian Supermall yang lain. 🙂 Di mana, setiap pembelian, jika layak anda akan di beri wang tunai, yang kami panggil sebagai bonus

 

4. Peluang Untuk Mendapat Bonus Tunai

Walaupun tak nak buat bisnes, tapi mana tau ada satu bulan anda beli banyak sebab nak beli untuk mak ayah dan ahli keluarga sekali. Untung-untung dapat bonus. Best kan. Beli untuk kesihatan diri tapi dapat pula bonus.

Kalau beli sebanyak 200 uv, anda sudah layak untuk bonus tunai, sebanyak RM33. Banyak tu kan.:). Shaklee akan masukkan duit tu ke bank akaun anda.

 

Bagaimana Kalau Saya Ubah Fikiran Selepas Lama Guna Shaklee, Saya Tiba-Tiba Nak Buat Bisnes Online Shaklee. Saya Plan Nak Berhenti Kerja Dan Buat Bisnes Di Rumah Sebab Nak Jaga Sendiri Anak. Apa Yang Perlu Saya Buat?

 

Jika ini tiba-tiba berlaku pada diri anda, tidak banyak yang anda perlu lakukan lagi. Anda cuma perlu pastikan, anda dapat buat beberapa perkara berikut, untuk membantu agar plan anda untuk buat bisnes bertambah mantap.

1. Pastikan Keahlian Anda Masih Aktif

  • Sekarang, Shaklee membuat terma baru di mana, setiap keahlian perlu di aktifkan selepas 1 tahun. Pengaktifan ini cuma memerlukan anda membayar RM30. Nilai RM30 ini nanti akan ditukar menjadi voucher. Jadi, voucher ini anda boleh guna untuk beli sebarang jenis produk Shaklee yang anda nak.
  • Tapi, jika keahlian anda sudah expired di mana, keahlian shaklee anda sudah tiada lagi dalam data Shaklee, bermaksud anda kena mendaftar seperti ahli baru. Anda kena bayar RM75 untuk member kit.

 

2. Sudah Aktif, Mulakan Berkongsi

  • Jika anda bekerja, anda boleh mulakan berkongsi dengan rakan-rakan sekerja. Anda boleh saja letak bekas air yang berisi ESP ataupun Cinch Tea, di atas meja. Bila ada rakan bertanya, mulakan bercerita. Apa perubahan yang anda rasa semenjak anda amalkannya.
  • Jika anda kena reject, ia tandanya anda betul dah berniaga. Tiada orang yang buat bisnes di dunia ini, tidak pernah merasa kena reject. Sedangkan KFC nak berkembang pesat seperti sekarang, kena lalui rejection sampai beratus-ratus kali.
  • Jadi, jangan putus asa. Teruskan berkongsi secara online, di FB anda, Insta anda atau di  Twitter anda. Mulakan hari ini

 

3. Amalkan vitamin Shaklee setiap hari

  • Jika sebelum ini anda kerap ambil vitamin Shaklee tidak konsisten, sebaik-baiknya mulai sekarang, amalkannya setiap hari.
  • Jika anda sudah mulakan mengamal vitamin Shaklee sendiri setiap hari, inshaALLAH anda sudah pasti tidak akan rasa risau atau ada rasa ragu-ragu untuk berkongsi manfaat vitamin Shaklee. Anda sendiri dah merasai perubahannya kan. Itulah buktinya.

 

4. Cuba Untuk hadir kelas offline

  • Jika ada kelapangan, cubalah untuk hadir ke kelas offline yang di anjurkan oleh Upline anda atau pihak Shaklee.
  • Banyak benda baru yang bakal anda pelajari jika anda rajin untuk hadir ke kelas-kelas ini.

 

5. Belajar mengenai Produk Shaklee

Bila anda menjadi member anda akan mendapat beg memberkit Shaklee. Dalam beg tersebut, anda dibekalkan

1) produk info

2) produk guide

3) business manual dan lain-lain lagi.

Jika anda berdaftar di bawah saya, saya akan masukkan anda dalam secret group FB saya. Di situ anda boleh bertanya jika ada perkara yang kurang faham atau sebarang konsultansi.

  • Ini perkara yang paling penting dalam bisnes.
  • Jika anda tidak kenal benda yang anda jual, anda akan ada rasa risau atau was-was dengan bisnes anda sendiri. Bak kata orang, tak kenal maka tak cinta
  • Jika tak kenal produk Shaklee, macam mana kita nak tahu apa yang baik mengenai produk Shaklee. Apa yang buat ia berbeza dengan vitamin lain di pasaran
  • Nak belajar, boleh baca blog-blog yang banyak berkongsi produk shaklee. boleh juga masuk www.shaklee2u.com.my. Di situ, banyak maklumat penting mengenai produk shaklee.
  • Tambahkan rasa cinta, inshaALLAH bisnes anda pasti akan maju.

 

6. Nak Dapat Income Besar

  • ingin mendapat pendapatan yang besar, adalah perkara yang mudah. Asalkan anda sanggup memberikan komitmen anda untuk betul-betul berjaya dalam bisnes shaklee.

 

purata pendapatan tahunan shaklee

 

 

 

Nak daftar jadi ahli sekarang? Cepat hubungi fatim di 011-3322 6140 / 011-3201 4534 untuk pendaftaran. 🙂

 

MENTOR BISNES ANDA

  • Fatimah Bt Tony
  • Shaklee ID : 887938
  • No Telefon : 016-836 9246
  • Email : fatimahtony@amalansihat.com
  Disclaimer
  • Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
  • Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

2 thoughts on “Cara Jadi Ahli Shaklee Percuma 2019

Leave a Reply