Shaklee Free Delivery!

KOS PENGHANTARAN

Pernah dengar tak, yang Shaklee ada menawarkan penghantaran percuma jika beli produk Shaklee. Bak kata orang putih, free delivery. hehe.. Kiranya memang jimat duit poket lah kan. 🙂

Dan yang paling menarik, sebab ia adalah untuk seluruh negeri dalam Malaysia. Jadi, tak perlulah risau, kalau anda nak hantar produk Shaklee ke rumah sanak saudara di Sabah atau Sarawak, kan. kos penghantaran shaklee

Semakin banyak anda beli, semakin jimat kos penghantaran. Seronoklah kan. Lebih-lebih lagi, jika anda selama ini telah guna produk Shaklee bertahun-tahun, tapi tak perasan pun pasal kos penghantaran.

Bunyinya agak mustahil bukan? Sebab secara umumnya, setiap barang mempunyai berat tertentu. Jika beli banyak, ini bermaksud berat barang akan semakin tinggi. Dan sepatutnya kos penghantaran juga akan bertambah. Betul tak?

Tapi tidak dengan Shaklee. Free delivery adalah jaminan untuk anda sebagai pelanggan setia Shaklee. 🙂

Bunyinya agak menarik kan, tapi ia ada syaratnya. Syaratnya sangat mudah.

#1: Anda perlulah menjadi ahli Shaklee, untuk membolehkan anda masuk ke dalam laman web rasmi Shaklee (www.shaklee2u.com.my). Dan meneruskan proses pembelian secara online.

jom daftar ahli shaklee

KLIK DI SINI UNTUK DAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

 

#2: Pembelian produk Shaklee untuk 1 resit, hendaklah mencukupi RM600 atau lebih. Kos penghantaran bagi pembelian di bawah RM600 adalah RM10 sahaja.

kos penghantaran shaklee

Murah betul kan, kos penghantaran produk Shaklee. Jimat banyak..

 

KELEBIHAN JADI AHLI SHAKLEE 2019

kelebihan jadi ahli shaklee 2019

Menarikkan, bila jadi ahli Shaklee ni. Banyak betul manfaatnya. 🙂

 

ANDA RASA MASIH KURANG JELAS DENGAN ARTIKEL INI?

Anda rasa ragu-ragu dan masih kurang faham dengan artikel yang saya kongsikan ini? Jangan segan, jangan malu. Boleh whatsapp fatim di 011-3201 4534 atau boleh guna telegram. Nanti fatim akan jelaskan dan jawab pertanyaan anda. Semoga dengan perkongsian ini, akan membantu anda untuk lebih enjoy beli Shaklee di laman web rasmi Shaklee sendiri.

 

BAGAIMANA KALAU BELI MELALUI PENGEDAR SHAKLEE ATAU COD?

Okay, saya nak beritahu di sini. Jika anda beli membeli produk Shaklee melalui pengedar Shaklee yang anda kenal melalui google, ia adalah bergantung kepada mereka untuk tentukan kos penghantaran. Dan jika anda inginkan produk Shaklee secara COD, saya yakin, mereka akan kenakan kos menghantar barang ke tempat anda, mengikut kadar yang bersesuaian.

Apa yang saya kongsikan di atas, adalah untuk anda yang membuat pembelian sendiri melalui laman web rasmi Shaklee, di www.shaklee2u.com.my. sahaja. Jadi, saya harap tiada yang salah faham, jika ada pengedar Shaklee lain meletakkan kos penghantaran yang berbeza kepada anda.

 

BAGAIMANA JIKA BELI MELALUI FATIM TERUS?

Jika anda telah mendaftar sebagai ahli di bawah kumpulan saya, maka saya akan tolong anda buat pembelian dengan senang hati. Dan, kos penghantaran akan percuma, jika pembelian anda mencukupi RM600 atau lebih. Walaupun saya yang tolong belikan. Jadi, tunggu apa lagi. Jom daftar ahli Shaklee dengan saya, hari ini juga. 🙂

 

 

MENTOR BISNES ANDA

  • Fatimah Bt Tony
  • Shaklee ID : 887938
  • Whatsapp atau Telegram : 011-3201 4534
  • Email : amalansihat@yahoo.com | fatimahbttony@gmail.com
       

2 thoughts on “Shaklee Free Delivery!

Leave a Reply