Modal Kecil Tapi Untung Besar

JADI AHLI SHAKLEE

Modal adalah antara perkara yang normal perlu ada, jika anda ingin memulakan perniagaan. Tidak kira, samada modal itu kecil atau besar. Namun begitu, jika anda baru nak mulakan perniagaan, mempunyai modal yang besar bukanlah satu kewajipan, kerana yang penting adalah pengetahuan anda mengenai bisnes yang anda ingin jalan dan bagaimana anda nak majukannya.

Semua maklumkan, sekarang ni, begitu terkenal perniagaan yang mempunyai produk sendiri. Walaupun hakikatnya, produk itu di proses oleh kilang, dan anda cuma perlu bayar kilang tersebut untuk letak nama anda pada produk yang anda inginkan.

Namun, ia tidak memberikan jaminan samada anda akan berjaya untuk menjadi ahli perniagaan yang berjaya. Betul kan?

Tetapi, hari ini fatim nak kongsikan dengan anda, sebuah perniagaan yang akan menjaminkan keuntungan besar buat anda. Bisnes yang fatim nak kongsikan sudah pastilah bisnes online Shaklee.

 

tip perniagaan online
Bisnes online dengan Shaklee, anda cuma perlukan modal kecil untuk langkah pertama

 

Dengan bisnes online Shaklee, anda cuma perlukan modal yang sangat kecil. Modal kecil yang fatim maksudkan di sini, adalah yuran pendaftaran untuk menjadi ahli Shaklee, yang berjumlah RM75 sahaja. Ini adalah langkah pertama yang perlu anda lakukan, jika anda ingin menjual produk Shaklee.

Mesti anda rasa macam tak percaya kan, sebab mana mungkin perniagaan boleh berkembang, jika hanya bayar yuran pendaftaran.

Dengan Shaklee, ia bukanlah perkara mustahil. Mungkin masih ramai lagi yang tak tahu mengenai Shaklee. Shaklee merupakan syarikat pengeluar supplemen yang sangat terkenal. Bahkan, Shaklee di ikhtiraf sebagai pengeluar vitamin no 1 di USA. Shaklee juga turut mengeluarkan produk kecantikan seperti YOUTH Skincare dan produk keperluan rumah.

Semua produk Shaklee di jamin selamat, semulajadi dan paling penting, ia bebas 100 peratus daripada bahan kimia yang bahaya untuk kesihatan. Produk Shaklee sangat sesuai untuk semua lapisan usia, dari kanak-kanak sehingga usia warga emas.

Menariknya bisnes online Shaklee, bila anda hanya cuma perlu lakukan ia secara online sahaja. Ia tidak perlukan anda untuk beratur panjang di pejabat pos, hanya kerana ingin mengepos barang yang customer pesan. Bila anda mendaftar sebagai ahli shaklee, anda akan di berikan no ahli dan password sementara (yang ini anda boleh tukarkan kemudian), untuk masuk website Shaklee2u.com.my.

 

ADAKAH JADI AHLI SHAKLEE WAJIB UNTUK BUAT BISNES?

Ini adalah antara soalan yang selalu di tanya oleh customer Shaklee. Suka untuk fatim kongsikan di sini, menjadi ahli adalah langkah pertama yang anda perlukan, jika ingin menjual produk Shaklee. Tetapi, ia bukanlah wajib. Lebih-lebih lagi, jika anda hanya berminat untuk mendaftar sebagai ahli, kerana ingin menikmati penjimatan semasa membeli vitamin Shaklee.

Jadi ahli Shaklee, secara umumnya anda akan mendapat:

  • Penjimatan harga produk Shaklee 15 % – 25 %.
  • Layak untuk ketahui promosi Shaklee lebih cepat.
  • Layak untuk mendapat bonus Shaklee
  • Layak untuk join Health & Consultation yang Shaklee anjurkan di semua cawangan Shaklee. Health & Consultation ni, adalah memberi peluang kepada anda, untuk cek tahap kesihatan anda, kesihatan kulit anda serta tahap kesihatan tulang anda. Dan yang paling penting, ia adalah PERCUMA. Anda tak perlu bayar 1 sen pun.

Di atas ini adalah keistimewaan yang anda boleh dapat, tidak kira anda buat bisnes atau tidak. Jika anda buat bisnes, anda akan layak untuk  keuntungan yang Shaklee tawarkan khas untuk yang menjual produk Shaklee. Dengan berbekalkan identiti sebagai Shaklee Independent Distributor, anda boleh mulakan perniagaan shaklee dengan berkongsi dengan rakan-rakan, sanak saudara atau pun berkongsi melalui media social.

Buat bisnes online Shaklee, dengan hanya modal RM75 sahaja, anda cuma perlukan komitmen untuk berjaya, usaha yang padu, ikhtiar yang tak pernah jemu, inshaAllah anda akan mendapat untung besar yang tidak infiniti. Ingat, yang memberi rezeki adalah Allah Yang Maha Memberi Kekayaan. Jangan lupa untuk berdoa setiap kali selepas solat, untuk anda di beri jalan, kekuatan serta kesungguhan untuk berjaya dalam bisnes online Shaklee.

 

bonus shaklee
Ini jadual bayaran bonus Shaklee. Semakin besar UV anda, semakin besar Bonus anda akan dapat.

 

 

Jika anda ada kerjaya, anda mungkin sedar yang syarikat tempat anda kerja hanya akan menawarkan bonus setahun sekali, betul tak? Tetapi dengan Bisnes Online Shaklee, anda akan menerima bonus dari Shaklee setiap bulan. Bonus ini akan di masukkan ke dalam akaun anda, setiap pertengahan bulan.

Bayangkan selalunya,  anda mengalami sedikit kesulitan dari segi kewangan, bila masuk je pertengahan bulan. Tetapi bila anda mula buat bisnes Shaklee, masalah itu sudah dapat di atasi. menarik kan?

 

Bimbingan Percuma Untuk Buat Bisnes Shaklee

Bimbingan percuma sentiasa di tawarkan oleh Shaklee sendiri dan upline anda. Siapa yang nak join fatim untuk buat bisnes online Shaklee, sangat-sangat di alukan. Fatim sangat berbesar hati untuk berkongsi segala ilmu yang ada pada fatim, untuk anda, jika anda ingin jadikan bisnes Shaklee sebagai bisnes anda. 🙂

Terlebih dahulu, izinkan fatim untuk perkenalkan diri fatim. Nama sebenar fatim adalah, Fatimah Bt Tony, dan merupakan Supervisor  dalam Shaklee Malaysia. Fatim bersama Shaklee semenjak tahun 2012.

Pada mulanya, fatim join Shaklee sebab nak beli untuk kegunaan sendiri. Masa tu fatim hamil anak kedua. Bila guna Shaklee, fatim memang dapat rasakan perbezaan yang sangat baik, berbanding sebelum kenal Shaklee. Selepas itu, fatim terus berkecimpung dengan bisnes online Shaklee, sehinggalah sekarang. Masih tetap setia menjadi pengguna dan pengedar produk Shaklee.

5 Cara Bisnes Mudah Untuk Bantu Ibu Bekerja Lebih Cepat Berhenti Kerja

 

Kenapa Anda Perlu Pilih Fatim Sebagai Upline Anda?

1. Kerana fatim serius ingin membantu sesiapa saja yang juga serius untuk mengubah tahap kesihatan dan ekonomi keluarga mereka melalui Shaklee.

2. Shaklee telah memberikan fatim pendapatan sampingan 4 angka. Jadi fatim juga mahu orang lain turut merasa dan dapat apa yang fatim sudah dapat, terutamanya anda yang ingin menambah pendapatan ekonomi keluarga.

 

Jom bersama-sama dengan fatim, untuk membina sebuah legasi bisnes yang boleh kita wariskan kepada anak cucu, kerana bisnes Shaklee ini bersifat kekal dan semakin berkembang, jika anda betul-betul SERIUS. Bimbingan bisnes daripada fatim adalah secara percuma. Yang penting, anda ada kesungguhan dan tidak mudah putus asa. Let’s Together BUILT TO LAST!

 

Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee

Untuk mendaftar jadi ahli, anda boleh whatsapp fatim di 011-3201 4534 atau anda boleh lakukan sendiri secara online, DI SINI.

 

 

MENTOR BISNES ANDA

  • Fatimah Bt Tony
  • Shaklee ID : 887938
  • No Telefon : 016-836 9246
  • Email : fatimahtony@amalansihat.com
  Disclaimer
  • Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
  • Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

 

Leave a Reply