Pengedar Shaklee Yang Aktif

JADI AHLI SHAKLEE

Antara program yang menarik Shaklee anjurkan setiap bulan, adalah Health Consultation. Yang istimewanya, pemeriksaan dan konsultasi kesihatan ini, di tawarkan secara percuma. Jangan lupa untuk join tau. Jika anda adalah pengedar Shaklee yang aktif, jemputlah hadir ke program ini. Berbaloi sangat tau.

Nak tahu bila dan lokasi, boleh tengok di dalam gambar ni yer. Rugi kalau tak join. 🙂

 

program shaklee

 

Untuk pengedar Shaklee yang aktif, jangan lupa hadir Health & Wellness Talk ni. Percuma je tau. Kalau ada prospek atau ahli baru, ajaklah diaorang sekali hadir. Berbaloi sangat tau.

Pengedar Shaklee yang aktif, yang fatim maksudkan di sini, adalah merujuk kepada mereka yang telah mendaftar keahlian dengan shaklee, dan keahlian mereka masih wujud dalam sistem Shaklee. Kalau tak pasti, boleh rujuk upline anda, k.

Lagipun, November ni, kan promo ESP. Jadi, banyak maklumat berkaitan kebaikan protein dari ESP untuk kesihatan, yang bakal di kongsikan oleh pakar Nutrisi Shaklee.

program shaklee

 

Nak hadir health & consultation Shaklee dan inginkan maklumat lanjut, boleh hubungi no telefon yang tertera pada gambar, k.

ESP ni banyak sangat kebaikan dia. Nak tahu apa juga promo Shaklee untuk November ni, boleh baca DI  SINI tau. 🙂

 

 

promosi shaklee november 2019

KLIK DI SINI UNTUK MEMBELI ESP SHAKLEE PROMO

 

 

MENTOR BISNES ANDA

  • Fatimah Bt Tony
  • Shaklee ID : 887938
  • No Telefon : 016-836 9246
  • Email : fatimahtony@amalansihat.com
  Disclaimer
  • Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
  • Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.

Leave a Reply