Testimoni Sakit Slip Disc

Set Slip Disc Shaklee

Assalamualaikum.. Biasa dengar kan pasal penyakit slip disc ni?

 

penawar slip disc

 

Jadi korang pun dah tahu kan pasal slip disc ni apa. So, akak pun tak nak sembang banyak, sebab nak kongsikan dengan korang bagaimana supplemen shaklee membantu meringankan beban sakit pesakit slip disc.

testimoni slip disc

 

Dulu mak saya sakit tulang belakang – slip disc. Nak solat pun susah. Tak boleh rukuk atau sujud. 

Nak buat kerja rumah pun susah. 

Mak kata sakit tu kalau orang tersentuh sikit je belakang mak, mak dah rasa sakit sangat. 

Puas mak makan macam-macam, sakit mak tak hilang. 

Pembedahan pun mak dah buat. Sama juga. 

Satu hari, ada kawan berkongsi yang sakit tulang belakang mak dia hilang selepas makan collagen dari Shaklee. 

Jadi saya pun belikan untuk mak beberapa kotak Collagen Shaklee. 

Selang tak lama lepas tu, saya tanya mak ok dah ke sakit tulang belakang mak? 

Mak kata alhamdulillah getting better, dah boleh solat macam biasa, dah boleh buat kerja rumah, dah boleh masak macam biasa. 

Walaupun Collagen Shaklee harga dia macam pricey, tapi memang berbaloi sangat belanja mak.

 

Apa yang mak pn khadeejah amalkan adalah Collagen Shaklee.

 

Set slip disc shaklee

KLIK DI SINI UNTUK BELI SET SLIP DISC SHAKLEE

 

 

MENTOR BISNES ANDA

  Disclaimer
  • Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
  • Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
 
  • Disclaimer : Ini adalah supplemen. Ia cuma membantu  untuk meningkatkan kesihatan tubuh anda bermula dari dalam. Dapatkan nasihat dari doktor terlebih dahulu, jika ada sebarang kemusykilan.
  • Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Leave a Reply