Testimoni Sakit Slip Disc

Assalamualaikum.. Biasa dengar kan pasal penyakit slip disc ni?

 

penawar slip disc

 

Jadi korang pun dah tahu kan pasal slip disc ni apa. So, akak pun tak nak sembang banyak, sebab nak kongsikan dengan korang bagaimana supplemen shaklee membantu meringankan beban sakit pesakit slip disc.

testimoni slip disc

 

Dulu mak saya sakit tulang belakang – slip disc. Nak solat pun susah. Tak boleh rukuk atau sujud. 

Nak buat kerja rumah pun susah. 

Mak kata sakit tu kalau orang tersentuh sikit je belakang mak, mak dah rasa sakit sangat. 

Puas mak makan macam-macam, sakit mak tak hilang. 

Pembedahan pun mak dah buat. Sama juga. 

Satu hari, ada kawan berkongsi yang sakit tulang belakang mak dia hilang selepas makan collagen dari Shaklee. 

Jadi saya pun belikan untuk mak beberapa kotak Collagen Shaklee. 

Selang tak lama lepas tu, saya tanya mak ok dah ke sakit tulang belakang mak? 

Mak kata alhamdulillah getting better, dah boleh solat macam biasa, dah boleh buat kerja rumah, dah boleh masak macam biasa. 

Walaupun Collagen Shaklee harga dia macam pricey, tapi memang berbaloi sangat belanja mak.

 

Apa yang mak pn khadeejah amalkan adalah Collagen Shaklee.

 

Set slip disc shaklee

KLIK DI SINI UNTUK BELI SET SLIP DISC SHAKLEE

 

Pengedar Shaklee Bintulu, Sarawak.

  • Berminat nak beli produk Shaklee?
  • Berminat nak Join Ahli Shaklee?
  • 📱 Whatsapp: 011-3201 4534
  • ✉ Gmail: fatimahvitamin@gmail.com
  #pengedarshakleebintulu #ShakleeMalaysia #Shakleereadystock

Leave a Reply