Scoliosis

Kenali Penyakit Scoliosis Dan Cara Atasinya

Biasa tak dengar masalah tulang bengkok? Masalah tulang bengkok atau bahasa perubatan, ia di sebut sebagai skoliosis. Setakat ini, masalah skoliosis yang di laporkan di Malaysia, hampir 300,000 kesRead More…

Testimoni SLE

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua .. Pagi ni, saya nak kongsikan pengalaman pesakit SLE yang telah mencuba Vivix Shaklee, sebagai ikhtiar dalam mengurangkan kesakitan beliau. Jom bacaRead More…

sle

Kenali Penyakit Autoimun SLE

Assalamualaikum, Adakah anda mengidap SLE? Saya tahu, SLE adalah antara penyakit yang saya sendiri tidak pernah dengar pun sebelum saya join Shaklee. Bila saya dah join Shaklee, macam-macam je jRead More…

Testimoni Sakit Slip Disc

Assalamualaikum.. Biasa dengar kan pasal penyakit slip disc ni?     Jadi korang pun dah tahu kan pasal slip disc ni apa. So, akak pun tak nak sembang banyak, sebab nak kongsikanRead More…

stress itu bahaya

10 Panduan Untuk Hilangkan Stress

10 B  Sebagai Panduan Untuk Hilangkan Stress Bertenang – jika anda rasa stress, anda perlu menenangkan diri terlebih dahulu. Fikiran yang serabut boleh membuatkan anda semakin rasa tertekan.Read More…

testimoni stroke

Testimoni Stroke

STROKE!. Mendengarnya sahaja, boleh membuatkan hati rasa tak selesa, rasa kasihan, lebih-lebih lagi jika yang terkena tu, adalah orang yang kita kenali. Mungkin adik beradik kita, ibu atau ayah kita, Read More…

stroke

Kenali Tanda Bahaya Stroke

Apakah Sakit STROKE? Angin ahmar atau stroke ialah masalah kesihatan yang diakibatkan oleh salur darah tersumbat dan bekalan darah ke sebahagian otak diganggu. Bahagian otak tersebut tidaRead More…