Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua… Mesti anda selalu dengar yang vivix sering di kaitkan dengan penyakit kronik. Hanya penyakit kronik sahaja ke boleh ambil vivix? Tak delah. Vivix ni boleh je di ambil oleh semua generasi. Kerana ia membantu mengurangkan risiko untuk mendapat penyakit kanser.

Lagipun, kanser kan penyakit keturunan. Jika ada keturunan ada kanser, anda turut berisiko untuk mendapatnya. Lebih baik cegah sebelum kena, betul tak? 🙂

bahan dalam vivix

Seperti yang saya dah kongsikan tentang vivix dan manfaatnya sebelum ini, anggur muscadine adalah antara bahan semulajadi untuk menghasilkan vivix. Selain dari anggur muscadine, 3 ramuan lain yang utama dalam vivix ialah purple carrot, elderberry dan polyganum casdiatum. Kali ini saya hanya ingin fokus tentang kebaikan-kebaikan anggur muscadine sahaja. jom tengok…

 

Anggur Muscadine

Anggur muscadine ialah satu-satunya anggur di alam semulajadi yang mempunyai lebih satu kromosom yang mana ahli sains percaya mengukuhkan profil polyphenolnya dan berpotensi untuk memanfaatkan kesihatan.

Ia juga mengandungi asid Ellagik dalam kepekatan yang tinggi, satu phyto-nutrient yang tidak dijumpai di dalam anggur jenis lain dan telah menunjukkan mempunyai ciri-ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti-virus dan anti-bakteria.

Selepas dilakukan kajiselidik tambahan, jenis anggur hebat yang paling mustajab ini dikenalpasti. Seterusnya, kumpulan ini, bersama dengan ahli sains dari University Georgia, membangunkan satu proses ektraksi sejuk dan lembut untuk menjamin satu ekstrak yang bermutu tinggi dengan aktiviti biologi tertinggi seperti yang ditunjukkan dalam beberapa siri ujian makmal untuk anti-penuaan.

anggur muscadine

 

Untuk mencipta profil polifenol yang kuat dalam vivix, ahli sains menggabungkan resveratrol yang lampautulen dengan ekstrak dari anggur hebat ini, Elerberry Eropah dan purple carrot. Campuran inilah yang bertanggungjawab dalam tindakan untuk anti-penuaan sellular vivix.

5 Fakta Mengenai Anggur Muscadine

 

kebaikan vivix shaklee

kebaikan vivix shaklee

kebaikan vivix shaklee

kebaikan vivix shaklee

kebaikan vivix shaklee

 

Manfaat Vivix

manfaat vivix shaklee

 

 

Testimoni mereka yang dah mencuba vivix

 

scoliosis

 

berpantang czer

 

hipertiroid

 

katarak

 

testimoni kencing manis

 

 

Nak beli Vivix? Orderlah Sekarang!
klik untuk beli online vivix shaklee

 


MENTOR BISNES ANDA

  • Fatimah Bt Tony
  • Shaklee ID : 887938
  • Whatsapp / BIP : 011-3201 4534 | 016-836 9246
  • Email : fatimahvitamin@gmail.com
  Disclaimer
  • Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
  • Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
 
  • Disclaimer : Ini adalah supplemen. Ia cuma membantu  untuk meningkatkan kesihatan tubuh anda bermula dari dalam. Dapatkan nasihat dari doktor terlebih dahulu, jika ada sebarang kemusykilan.
  • Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

6 thoughts on “Vivix Bantu Atasi Penyakit Kronik”
  1. […] TETAPI! Ini semua memerlukan masa. Jika mahukan kesan yang lebih cepat, korang boleh cuba amalkan vitamin cadangan untuk masalah batu karang. Supplemen Shaklee yang paling popular untuk membantu mereka yang ada masalah batu karang, adalah Vivix. […]

Leave a Reply