[TESTIMONI] SAKIT GASTRIK YANG DIHIDAPI SELAMA 16 TAHUN SEMBUH SETELAH AMALKAN VITAMIN SHAKLEE.

Gastrik TESTIMONI

 

Penyakit Gastrik adalah antara penyakit yang paling popular di kalangan rakyat Malaysia. Ia menjadi salah satu alasan popular untuk para pekerja meminta MC / Cuti sakit daripada majikan. Ada yang memandang enteng penyakit ini. Namun bagi pengidap penyakit ini, hanya mereka yang tahu betapa sakitnya apabila diserang sakit perut akibat Gastrik ini.

Untuk makluman semua, penyakit Gastrik merupakan keradangan yang berlaku di dalam lapisan permukaan perut.Ia terjadi apabila berlaku ketidak seimbangan antara jumlah pengeluaran asid hidroklorik (untuk mencerna makanan) dengan jumlah lapisan mukosa yang melindung perut dari kesan asid tersebut. Apabila lapisan pertahanan ini lemah , ia mengakibatkan terjadinya ulser perut lantas mengakibatkan keradangan.

Itulah seperti yang dihidapi oleh Pn Mai Md Saupi​ selama 16 tahun!!. Namun akhirnya segalanya berakhir tanpa disedari apabila beliau mengamalkan pengambilan set bersalin Shaklee.

Apa yang berlaku??

Mari kita sama-sama dengarkan kisah perkongsian dari beliau ini.

 

 

 

Berminat untuk mengambil set gastrik shaklee? Klik butang di bawah untuk membuat pembelian secara online.

 

Klik untuk buat pembelian atas talian

 

 

MENTOR BISNES ANDA

  Disclaimer
  • Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
  • Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
 
  • Disclaimer : Ini adalah supplemen. Ia cuma membantu  untuk meningkatkan kesihatan tubuh anda bermula dari dalam. Dapatkan nasihat dari doktor terlebih dahulu, jika ada sebarang kemusykilan.
  • Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Leave a Reply