[TESTIMONI] Tuan Donny Berkongsi Bagaimana Chicken Pox Beliau Hilang Dalam Sebulan

Chicken Pox TESTIMONI

Semua kita tahu, bahawa parut akibat chicken pox ni sangatlah hodoh. Bahkan ia, nampak lebih teruk berbanding parut akibat jerawat. Yelah kan, parut chicken pox ni, bukan sahaja hitam, bahkan ia juga banyak merata pada badan dan muka.

Kalau lelaki pun boleh risau, bagaimana pula dengan anda, sebagai seorang gadis atau isteri yang pasti ingin tetap kelihatan cantik di hadapan pasangan. Betul tak?

Saya tak nak ulas panjang, tapi nak berkongsi dengan anda, bagaimana Tuan Donny berkongsi bagaimana dia mula mengambil vitamin Shaklee dan chicken pox beliau hilang dalam masa sebulan. Seronok kan? Sebulan je, dah hilang parut. hehe

 

 

 

 

 

Kpd Syarikat & Agen2 SHAKLEE…

ini utk kamu…Tujuan sy buat pkongsian ni bukan mahu mjatuhkan @ mgaibkan Syarikat…..

Sy hnya bkongsi kpd kwn2 fb mnatau bmanfaat… tahun lepas lbh kurang 29.11.16 sy mula kena cikon pox.

Mulanya sy fikir jerawat jd sy x peduli. Sy makan ja kerang. Sekali trus jd byak & gatal sampai sy x blh tahan. Sy tampar2 muka sy. Sy garu.

Barulah sy perasan rupanya cikon pox…mgkn sbb sy mkn kerang trus bernanah. Jd krna gatal sy pn picit tu nanah spy kluar. Apa lg muka sy pn trus blubang.. dlm lg tu..doktor cakap susa mau sembuh tu lubang klu sembuh pn mgkn ambil masa yg lama tp bukan 100% sbb kulit sy bukan lg kulit budak2.

Perasaan sy masa tu takut.. Camna sy bdepan dgn org dgn muka yg hancurπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..sampai sy jln2 pn guna penutup muka….bila sy post pic sy d fb ramai kwn2 yg bg cadangan guna produk dr A ke Z & herba kg. Klu herba kg camna sy mo cari d tengah2 bandar niπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚….

Terima kasih kpd smua kwn2 yg bg cadangan.. yg pertama mdahului cadangan adalah produk shaklee. SHAKLEE ni sdh sy dgar btahun2 tp sy x pernah ambil peduli. Sy ni jenis negatif dgn produk2 apalagi yg bkaitan dgn MLM. Tp krna tpaksa, sy pn cuba…sy gunakan ESP & VITAMIN C…apa yg tjadi mmang luar biasa…

dlm seminggu ja sy guna sy sdh merasa ada perubahan pd muka sy. Proses pyembuhan yg cepat. Cikon pox jd kering & mgecut.. ptengahan bln 12 cikon pox sy mula pudar.

Hanya sebulan lbh shja cikon pox sy sembuh 100%.. langsung x kesan d muka sy. Lubang2 yg besar serta dalam hilang.. bln januari 2017 ada kwn tnya…aiks bukan ko kena cikon pox ka dia blang hairan… sy jwb…iya tp sdh sembuh 100%πŸ˜‚πŸ˜‚.. Hebat kanπŸ˜€πŸ˜€..gambar tu x d edit & bukan guna camera 360…

camera sy biasa ja…tu pic original.. blh jumpa & cek sndiri muka sy mmang sdh x bekas cikon pox…mcm x pernah kena…yg tggal lubang hidung & tai lalat sy lgπŸ˜‚πŸ˜‚….

Sorry sy bukan agen @ member Shaklee… sy hnya ingin bkongsi & btrima kasih kpd produk Shaklee….jd pgajarannya jika ada kwn2 fb tag kta apa2 produk smada Shaklee, La soul, Stg, trutama produk2 kesihatan yg sah & bdaftar KKM, jgn marah & negatif…manatau 1 hari nant kta perlukan…x paya kta cari2 d luar.. hubungi ja agen dia…sekian pkongsian sy….manatau bmanfaat..

 

BAGAIMANA NAK DAPATKAN SET CHICKEN POX SHAKLEE?

 

Klik untuk buat pembelian secara online

 

 

 

MENTOR BISNES ANDA

  Disclaimer
  • Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
  • Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
 
  • Disclaimer : Ini adalah supplemen. Ia cuma membantuΒ  untuk meningkatkan kesihatan tubuh anda bermula dari dalam. Dapatkan nasihat dari doktor terlebih dahulu, jika ada sebarang kemusykilan.
  • Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Leave a Reply