Keistimewaan Vivix Untuk Turunkan Berat Badan Dengan Selamat Dan Sihat

Set Kurus Shaklee Vivix Shaklee

Pernah cuba vivix shaklee tak? ramai yang kata, selain dari buatkan kulit jadi cantik, mereka yang ada masalah berat badan lebih senang untuk turunkan berat badan, selepas amalkan vivix. Best kan? Ramai yang tak tahu, vivix ni banyak sebenarnya manfaat untuk kesihatan.

Seringkali vivix di kaitkan untuk masalah penyakit kronik. Tetapi, sebenarnya, vivix ini sangat sesuai untuk mereka yang ada masalah berat badan. Vivix membantu turunkan berat badan dengan selamat dan sihat.

Jika anda selama ini pernah cuba pelbagai produk untuk turunkan berat badan, dan tak pernah berjaya, apa kata, kali ini, anda cubalah vivix Shaklee. InshaAllah, puas hati punya. 🙂

vivix shaklee
Klik untuk buat belian atas talian.

 

 

So kat sini saya nak share bagaimana vivix boleh bantu kita kurus. saya ringkaskan dalam bentuk point untuk anda lebih mudah faham… 🙂 jom baca !!!

🍇 Buah buahan yang mengandungi resveratrol (resveratrol terdapat pada kulit anggur muscadine) dapat menyekat proses selular yang membolehkan sel2 lemak untuk develop..which is ianya satu kaedah untuk kawal obesiti.

🍇 Secara natural nya, buah buahan memang bagus dalam metabolic & digestive support.

🍇 So, bila kita consume vivix, secara tak langsungnya macam kita makan buah anggur..which is kita detox badan kita dan dapat seimbangkan berat badan yang sihat.

🍇 Selain daripada dapat halang proses pembentukan lemak, resveratrol juga dapat bantu merangsang penurunan berat badan yang dramatik tanpa perlu potong banyak kalori intake kita. means, kita masih boleh makan seperti biasa.

lastly, antioksidan yang tinggi pada resveratrol dapat trigger sensor cepat rasa ‘full’ atau kenyang. Inilah yang menyebabkan kita dapat control makan kita dan dapat turun berat dengan mudah. so, nafsu makan dapatlah di kawal.

 

VIVIX UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN

Fungsi  Resveratol dalam mengurangkan berat badan : –

✅ Resveratrol menaikkan metabolisma badan. Makin tinggi metabolisme makin banyak kalori akan dibakar seterusnya proses pembakaran lemak lebih cepat berlakudari biasa.
✅ Resveratrol menghalang pengumpulan lemak dan memusnahkan deposit lemak dalam badan dan lemak-lemak ini akan digunakan sebagai tenaga. Cara ini sangat berkesan dan selamat dalam penurunan berat badan kerana lemak-lemak tulen yang akan dibuang manakala jisim otot serta tisu-tisu penting yang lain masih dikekalkan.
✅ Resveratrol menghalang kenaikan paras hormon estrogen supaya lemak-lemak tidak disimpan. Hormon estrogen ini sebenarnya yang menyebabkan lebih banyak lemak disimpan di dalam badan. Apabila hormon estrogen ini dikurangkan, tubuh akan berhenti menyimpan lemak dan lebih banyak otot akan dibina.
✅ Resveratrol juga memberi rasa kenyang dan ini dapat membantu mengurangkan keghairahan dan selera makan

 

TESTIMONI

Testimoni kuruskan badan shaklee2

 

Testimoni kuruskan badan shaklee2

 

Testimoni kuruskan badan shaklee2

Testimoni kuruskan badan shaklee2

 

Testimoni kuruskan badan shaklee2

 

Testimoni kuruskan badan shaklee2

 

Ingin kekalkan berat badan agar sentiasa sihat dan kenaikan berat badan jadi lebih terkawal, anda boleh ambil set Healthy Weight ini. Sangat sesuai untuk kekal sihat dan mendapat berat badan yang ideal. Cara pengambilan akan fatim kongsikan, selepas pembelian di buat. 🙂

 

set healthy weight shaklee

KLIK DI SINI UNTUK BELI SET HEALTHY WEIGHT SHAKLEE SECARA ATAS TALIAN

 

MENTOR BISNES ANDA

  Disclaimer
  • Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
  • Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
 
  • Disclaimer : Ini adalah supplemen. Ia cuma membantu  untuk meningkatkan kesihatan tubuh anda bermula dari dalam. Dapatkan nasihat dari doktor terlebih dahulu, jika ada sebarang kemusykilan.
  • Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Leave a Reply