Bisnes Online Untuk Ibu Bekerja

JADI AHLI SHAKLEE

Assalamulaikum, hari ini saya nak kongsikan dengan anda, satu bisnes online dan sangat mudah yang sesuai untuk ibu bekerja, dan inshaAllah, ia boleh membantu agar ibu bekerja boleh berhenti kerja tanpa perlu risau akan duit belanja setiap bulan.

Menjadi seorang isteri dan bergelar sebagai ibu, sudah pasti anda ingin untuk berhenti kerja sebab nak jaga anak sendiri. Namun, dengan kos hidup sekarang serta dengan harga barang yang mahal, membuatkan anda jadi rasa serba salah untuk berhenti.

Walaupun sekarang, terdapat banyak kes pengasuh yang mendera bayi sehingga menyebabkan kecederaan dan yang paling teruk, terdapat kes bayi meninggal semasa dalam penjagaan pengasuh yang tidak bertanggungjawab, mampu membuatkan ibu berkerjaya rasa serba salah nak hantar anak ke nursery dalam keadaan terpaksa.

Di sini, saya ingin kongsikan Bisnes online yang paling mudah, InshaALLAH boleh bantu ibu bekerja dapat berhenti kerja tanpa rasa ragu-ragu. Sebab bisnes ini sangat sesuai untuk ibu bekerja dan ibu surirumah.

 

bisnes untuk ibu bekerja

 

 

#1 : BISNES SHAKLEE.

  • Bisnes yang saya ingin kongsikan dengan anda ialah bisnes Online Shaklee.

 

#2 : TAK PERLU SIMPAN STOK

  • Istimewanya bisnes shaklee, anda tidak perlu untuk menyimpan stok di rumah. Selama saya buat bisnes online Shaklee 5 tahun ni, saya sangat jarang nak simpan stok kat rumah, kecuali ada customer yang duduk sekitar saya ada buat pesanan.
  • Takde istilah pun nak simpan stok bawah katil. ­čÖé

 

#3 : MODAL CUMA RM75

  • Modal yang saya maksudkan di sini ialah, jumlah yuran yang perlu di bayar semasa awal pendaftaran. Bayaran ni cuma sekali saja.
  • Walaupun terdapat bayaran RM30 untuk setiap tahun, ini cuma bayaran untuk aktifkan keahlian. Tapi, ia akan menjadi e-voucher. Tak risaulah, sebab duit tu kita boleh guna untuk beli vitamin juga nanti.
  • Pengaktifan ni penting bagi memastikan, pemilik ID tu masih hidup atau tidak.

 

#4 : TAK PERLU JUMPA ORANG

  • Biasa kita dengar, orang yang menjual ni, kena ketuk pintu dari rumah ke rumah.
  • Tapi, dalam bisnes Shaklee, ia tidak perlu. Anda tak perlu pun nak ketuk pintu rumah orang. Lagipun, anda kan sibuk bekerja.

 

#5 : BUAT SECARA ONLINE

  • Jika anda bekerja, anda pasti biasakan dengan media sosial seperti FB, IG ataupun blog.
  • Jadi, dengan hanya berkongsi mengenai produk shaklee di media sosial yang anda guna, anda sebenarnya dah boleh mencapai bakal customer.
  • Seperti saya sendiri, saya menggunakan online 100 peratus seperti blog ini. ­čÖé

 

#6 : INCOME TIADA TERHAD

  • Dalam bisnes shaklee, anda boleh dapat bonus infinity. Semakin keras anda bekerja, semakin besar jumlah bonus anda boleh dapat.

 

BAGAIMANA INCOME  ANDA BOLEH DI HASILKAN
Cara #1

Untung dari beza harga

Contoh Produk A

Harga Runcit : RM200

Harga Ahli : RM180

Untung runcit yang anda boleh dapat : RM20

Cara #2

Bonus Bulanan Berdasarkan Hasil jualan dan point terkumpul.

Setiap produk shaklee mempunyai point tersendiri, yang di panggil sebagai UV.

Semakin banyak jualan, semakin besar UV anda boleh kumpul.

 

 

 

PURATA BONUS BULANAN YANG BOLEH ANDA CAPAI

 

purata pendapatan bulanan

 

Ini adalah Income berdasarkan pangkat dalam Shaklee. Setiap pangkat, perlu mencapai hasil jualan yang di tetapkan. Semakin banyak jualan, semakin besar jumlah income boleh dapat.

 

bonus shaklee

 

NAK TAHU BAGAIMANA MUDAHNYA BISNES SHAKLEE INI DI LAKUKAN, WALAUPUN CUMA GUNA MEDIA SOSIAL & TAK PERLU JUMPA ORANG?

5 langkah bisnes shaklee

Bila dah daftar jadi ahli, anda akan dapat masuk laman rasmi web shaklee, khas untuk ahli shaklee dan boleh mulakan bisnes serta merta.

Dengan kaedah yang saya cadangkan ini, ternyata terbukti berkesan untuk bantu saya mendapat income sekurang-kurangnya  4 angka sebulan

 

MAHU DAFTAR AHLI  BISNES SHAKLEE HARI INI?

Hubungi saya segera untuk daftar buat bisnes shaklee demi untuk cepat-cepat berhenti kerja dan jaga sendiri anak tersayang atau klik di sini.

 

 

MENTOR BISNES ANDA

  Disclaimer
  • Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
  • Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
 
  • Disclaimer : Ini adalah supplemen. Ia cuma membantu┬á untuk meningkatkan kesihatan tubuh anda bermula dari dalam. Dapatkan nasihat dari doktor terlebih dahulu, jika ada sebarang kemusykilan.
  • Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

1 thought on “Bisnes Online Untuk Ibu Bekerja

Leave a Reply