[TESTIMONI] Bila Pesakit Rosak Buah Pinggang Dah Dialisis Sangat Sukakan Vivix

Set Rosak Buah Pinggang Shaklee

Ramai customer fatim, yang ada masalah rosak buah pinggang, memang akan pilih vivix sebagai suplemen yang mereka amalkan setiap bulan.

Bahkan yang baru rosak tahap 1, juga turut amalkan vivix. Dan rata-rata yang rosak baru tahap 1, alhamdulillah lepas amalkan 3-4 bulan, bersamaan 3-4 botol vivix, buah pinggang mereka dah kembali sihat semula. Bacaan protein semakin menurun dan berada di paras normal.

Hari ini, fatim nak kongsi dengan anda semua, bagaimana pelanggan setia puan Ida Ifaz, sentiasa pastikan ayah beliau yang dah dialisis, dapat amalkan vivix. Pelanggan puan Ida ni dah beli 8 botol sebelum ni tau, dan hari ini beliau beli lagi sampai 6 botol sekaligus.

Nak tahu kenapa beliau beli banyak sangat, jom dengar jawapan beliau. Menarik tau. 🙂

 

 

BAGAIMANA NAK DAPATKAN SET TURUNKAN PROTEIN SHAKLEE?

Mudah sahaja, cuma perlu klik pada gambar di bawah untuk buat belian atas talian.

 

Klik untuk buat belian secara online

 

 

 

MENTOR BISNES ANDA

  Disclaimer
  • Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
  • Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
 
  • Disclaimer : Ini adalah supplemen. Ia cuma membantu  untuk meningkatkan kesihatan tubuh anda bermula dari dalam. Dapatkan nasihat dari doktor terlebih dahulu, jika ada sebarang kemusykilan.
  • Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Leave a Reply