Fungsi Resveratrol Sangat Membantu Mengurangkan Kesengsaraan Pesakit Kanser

Salah satu daripada kandungan utama dalam Vivix adalah resveratrol yang telah terbukti dalam banyak kajian saintifik boleh membantu mencegah dan merawat kanser.

 


Antara kajian saintifik yang membuktikan keberkesanan resveratrol melawan kanser:

  • Kajian dalam Annals of The New York Academy of Sciences pada tahun 2011 melaporkan beberapa kajian awal menunjukkan resveratrol mempunyai kesan anti kanser.
  • Kajian yang diterbitkan oleh FACEB jurnal pada October 2011 menunjukkan resveratrol berjaya menghalang sel kanser payu dara daripada membesar.
  • Kajian yang dibuat oleh University of Nebraska pada tahun 2008 mendapati resveratrol berjaya menghalang estrogen daripada bertindak balas dengan DNA dan menyebabkan kanser payu dara.
  • Kajian yang dibuat oleh University of Florida pada tahun 2011 menunjukkan resveratrol mempunyai sifat anti-carcinogenic yang boleh menghalang sel normal menjadi sel kanser.
  • Kajian yang dibuat oleh University of Kansas pada tahun 2012 menunjukkan resveratrol boleh membantu menghalang kanser prostate daripada membesar.

 

 

 

BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU MERAWAT KANSER?

1. Vivix membantu merawat kanser dengan membetulkan DNA sel yang rosak supaya signal sel dapat diproses dengan betul. Ini akan menyebabkan sel-sel kanser yang rosak ini ‘membunuh diri’ melalui proses apoptosis.

Dalam Vivix ni ada “RESVERATROL” yang berupaya membantutkan pembentukan dan pertumbuhan sel kanser. Ianya bukanlah cakap kosong, ia ada kajian yang telah dijalankan ke atas kesan tindak balas resveretrol kepada sel kanser.

Begini…..

“Apoptosis” merupakan proses kematian sel yang rosak dan di ganti dengan sek yang baru. Sel yang rosak inilah yang berpotensi dan boleh menyebabkan terjadinya kanser.

Dalam kajian yang di buat dalam artikel ” Role of Resveratrol In Prevention and Therapy Of Cancer: A review of preclinical & clinical studies by Bharat B Aggarwal, The University Of Texas M.D Anderson Cancer Center” menyatakan:

“Resveratrol mempunyai potensi hebat dalam mencegah dan terapi untuk tumor”

Resveratrol dipercayai dapat mencetuskan proses apoptosis dalam sel seperti payudara, prostat, usus, pankreas. Vivix membantu melawan kanser dengan membetulkan DNA sel yang rosak supaya signal sel dapat diproses dengan betul. Ini akan menyebabkan sel-sel kanser yang rosak ni “membunuh diri” melalui proses apoptosis ni.

 

2. Apabila semakin lama menggunakan Vivix, sel-sel kanser akan semakin berkurangan dan akhirnya hilang. Anda boleh teruskan dengan Vivix walaupun anda sudah bebas kanser kerana khasiat Vivix sangatlah banyak..
 

TESTIMONI

 

 

 

 

 

 

 

BAGAIMANA NAK DAPATKAN SET KANSER SHAKLEE?

Mudah sahaja, untuk membuat pembelian secara online, anda hanya perlu klik pada gambar di bawah. Untuk sebarang konsultasi atau ada sebarang pertanyaan, boleh whatsapp fatim di 011-3201 4534.

 

Klik Di Sini Untuk Belian Atas Talian

 

 


LIMITED TIME OFFER

PROMOSI SHAKLEE JUN 2019

  [caption id="attachment_1179" align="aligncenter" width="650"] Klik untuk daftar sebagai ahli Shaklee[/caption]

Klik untuk daftar ahli Shaklee Hari Ini

    [caption id="attachment_1879" align="aligncenter" width="718"] Klik untuk buat belian atas talian[/caption]   [caption id="attachment_1880" align="aligncenter" width="718"] Klik untuk buat belian atas talian[/caption]    

ATAU

Klik untuk daftar ahli Shaklee dan nikmati penjimatan sehingga 25 peratus


 
*Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Jika Berminat, boleh hubungi saya:
JANGAN LUPA, ANDA LAYAK UNTUK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI & RUNDINGAN DARIPADA SAYA. Antara perkhidmatan yang anda boleh perolehi:
  1. Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  2. Cadangan serta cara pengambilan vitamin yang tepat
  3. Tunjuk cara bagaimana boleh mendapatkan vitamin Shaklee pada harga ahli
  4. Berpeluang untuk mendaftar ahli secara percuma di samping layak untuk dapat bonus Shaklee walaupun cuma makan sendiri sekaligus berpeluang untuk menjana pendapatan dengan Shaklee, Jika Berminat.

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI. 

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN.

MODAL SERENDAH RM 75 . BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

   

Leave a Reply